0

اتاق چت راسخون

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
چهارشنبه 1 خرداد 1392  2:58 PM

به نام خدا

ميلاد امام علی(ع) مبارک باد

اس ام اس مخصوص تبریک ولادت حضرت علی

ضمن تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام و روز پدر ، امیدوارم این ایام را به شادی و سلامتی بگذرانید .

عزیزانی که پدر دارند قدر پدر خود را بدانند و آنهایی که متاسفانه سایه پدر بالای سر آنها نیست از خداوند متعال آمرزش برای پدر بزرگوارشان و سلامتی و طول عمر برای خود و خانواده گرامیشان  آرزو دارم .

حقیر پدر دو فرزند هستم با نزدیک پنجاه سال سن . یکی از فرزندانم در تصادفی که سه سال قبل داشتیم دچار مشکلات جسمی شده که به دعای شما عزیزان برای دخترم  سخت محتاجم . خودم هم متاسفانه از کودکی پدر را از دست داده ام .

در چند روز گذشته دو نفر از کاربران بزرگوار از من رنجیدند که امیدوارم به بزرگواری خود در این ایام مبارک من را ببخشند ولی هیچگاه قصد رنجش کسی را نداشته و ندارم .

خودم هم بیمار و نیازمند دعای شما هستم از همه شما عزیزان التماس دعا دارم . 

برایم  دعا کنید پدر خوبی برای فرزندانم و پدرشایسته ای ( مجازی ) برای کاربرانی که به لحاظ سنی جای  فرزندانم هستند باشم .

برای موفقیت و سلامتیتان دعا میکنم و از شما بار دیگر التماس دعا دارم .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
tahmores AliFanoodi nazaninfatemeh yasbagheri s4d3gh ali_81 ravabet_rasekhoon nezarat_ravabet zaahra zahra_53 majid68 farshon mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها