پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392 7:54 PM
راستي آجي ياس و آجي نازنين جريان اين مسابقه چي بود. من صبح دو بار كه برنده شدم گفتم ميرم و ديگه هم نيومدم. الان ديدم شما هم ديگه شركت نمي كنيد. علتش چيه؟ چي شد يهو؟
هیچی آجی جون .داشتیم تو مسابقه شرکت می کردیم یهو این کاربر اومد که چقدر شما دو تا شرکت می کنید بزارید بقیه شرکت کنند بعدشم مدیر اومدو جانب این کاربر رو گرفت .منم گفتم دیگه تو این تالار نمیرم.از ظهر به این وایسادم ببینم که کیا شرکت می کنند ولی متاسفانه مدیر تالار رفتار خوبی نشون نداد.من کاربر برتر این تالار تو این چند وقت بودم ولی این رسمش نبود.جالب اینجاست که طرف این کاربر رو گرفت ولی ایشون رفت و دیگه شرکت نکرد من فکر کنم ایشون با خودشون درگیری داشتند.تازه من جواب این خانوم رو دادم که این مسابقه است باید زود جواب رو که فهمیدی بزنی نه اینکه هر کی هر چی در مورد این عکس میدونه بنویسه ولی متاسفانه نتونستم به این دو بزرگوار بقبولونم که این مسابقه است و باید حدس بزنید که کجاست.تازه من بعد از اینکه به این کاربر جواب دادم از مدیر خواستم که این پست هایی که داریم میزنیم رو پاک کنه و به اصطلاح خودم داشتم صلح می کردم
و فقط پست هایی که مربوط به مسابقه است باشه تا نظم صفحه حفظ بشه که ایشون چنین برخوردی کردند .داشتم به این فکر می کردم که خوبه این مسابقه جایزه نداشت و یا اینکه به جام جهانی نمی رفتیم اونوقت می خواستن چه برخوردی بکنن

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست