0

اتاق چت راسخون

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  4:40 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول salma57

نقل قول tahmores

بحث پیرامون جشن روز پدر بود  میخواییم یه جشن بگیریم همه پدرهای سایت رو دعوت کنیم   و از شما خواهش کنم به پدرهای  سایت که میان جشن  امتیاز بدین

من شديدا مخالفم. روز مادر مديران محترم سايت به ما بانوان محترمه امتيازي ندادن. حالا بايد بهشون امتياز بديم؟؟؟ خوبه روز مادر زودتر از روز پدره مي تونيم ازشون ياد بگيريم.

پیشنهاد تقدیر از پدران راسخونی را هم که خود شما ها دارین مطرح می کنید

باور بفرمایید قصد کوتاهی در ارتباط با روز مادر نبوده است، ای کاش خودتان اون موقع موضوع جشن برای مادران راسخونی را مطرح کرده بودین

نکته اصلی گرامیداشت مقام متعالی مادر و پدر است، یادآوری همه زحمات، فداکاری ها و گذشت هایشان، تقدیر بابت همه سختی هایی که کشیدن تا ماها سختی نکشیم، تقدیر از همه دلتنگی هایی که تو دلهای دریایی شون مخفی کردن تا ما دلتنگ نشیم و هزاران هزار محبت و لطف دیگه...

یه جمله ای اومد تو ذهنم براتون میگم:

یه جایی خوندم،

اگر 4 غذای خوشمزه داشته باشین و شما 5 نفر باشید، مادر اولین کسی است که آن غذا را دوست ندارد

مقام زن و مادر مقامی بس والا و ارزشمند است همچنان که مقام پدر این چنین است

شرمنده ولي مگه روز پدر و جشن روز پدر رو پدرها و پسرهاي انجمن به ياد شما انداختند. كه روز مادر را مادران انجمن گوشزد كنند. تازه خبر ندارين من روز مادر 200 امتياز از سايت برنده شدم كه هنوز خوشحالي نكرده بودم ديدم اسمم حذف شد. (اشتباهي رخ داده بود انگار) اولش فكر كردم هديه روز مادر بوده كه من برنده شدم. بعد ديدم نه اشتباه بود.

بي خيال. اين نيز بگذرد....... 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon AliFanoodi zaahra yasbagheri
دسترسی سریع به انجمن ها