پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392 1:48 PM
مدیر فرشون برای ما سوغاتی نیاوردین ؟
باسلام واحترام
سوغاتی من جنبه معنوی واونم بصورت مجازی است
قبلا"هم درتالار"آنچه می خواهددلتنگت بگو" خدمت کاربران محترم تقدیم نمودم درعین حال اینجاهم نمونه ای ازاونوتقدیم می کنم براتون دعای زیارت حرم آقاعباعبدالله الحسین رامی نمایم.انشاء الله بزودی زوداینم سوغاتی من:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام
ممنون سوغاتی خوبی بود اما من اصولا یه جور دیگه سوغاتی میگیرم یکی از لحظات معنویتون رو بگید البته اگه تمایل دارید
بله حتما".خوشحال میشم درخدمتتون باشم اگرقابل بدونین:
وقتی به کربلاقدم می گذاریدیه مظلومیتی حس میشه یه حس غریب بودن وقتی واردحرم آقاعباعبدالله میشیم یه حزنی وبغضی گلمونومی گیره
وندای بیصدای امام حسین رودرتمام وجودت حس می کنی امامی که زندگیشوپای مظلومیتش داددربین الحرمین خیلی راسخونیهارویادکردم امیدوارم قسمت بشه وآرومی کنم برای راسخونیهاوازراسخون استدعادارم حالاکه کربلاآزادشده یه کمک هزینه سفربه کربلاهم جزء هزینه های درمسابقات منظورنمایندتاکاربران گرامی ازنزدیک این فیوضات الهی نصیبشون بشه.انشاء الله اگرخدابخواهددوباره قصدرفتن به کربلارودارم خیلی حال خوبی پیدامی کنم البته جاروبرای افرادی چون شمابازمی کنم که حداقل هرایرانی یه باربه این سفرمعنوی رفته باشه.به امیددیدارحرم امام علی(ع) که باشکوهترین حرم ازدیدمن بودوسپس حرم حضرت ابوالفضل العباس وحرم امام حسین وطفلان مسلم وحرم دوگنبدامام جوادعسگری وامام موسی کاظم البته یادآورمیشم که هرچندمقام ایشان لسیاروالاتراست ولی خودمونیم ها(اشاره به مشهدی ها(مشتیها
)هیچ حرمی که زیارت کردم به بزرگی وباشکوهی حرم امام رضا(ع)هم ازنظرتعدادصحنها وهم ازنظرسایرمواردنبودوالبته که درجواراین امام رئوف که هستیم بایدقدرشوبدونیم.باتشکرازشمامدیریت محترم
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه