مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
-
سیب زمینی: 200گرم
-
اسفناج: 50گرم
-
هویج: یک دوم پیمانه
-
پنیر فتا: 100گرم
-
پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری
-
نمک، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم
-
نخود فرنگی: یک چهارم پیمانه
-
سس پستو: یک قاشق سوپ خوری
-
ذرت:یک دوم پیمانه
-
پودر سوخاری:به میزان لازم
روش تهيه:
1 - سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید.
2 - هویج را نیز در آب پخته و سپس پوره نمایید.
3 - نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند.
4 - سپس باقی مواد شامل پیاز داغ و هویج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنیرفتا را بیفزایید. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نمایید.
5 - همه مواد را با هم بگذارید تا یک دقیقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا کاملا همگن و یکدست شوند.
6 - سپس به آن ادویههای دلخواه را اضافه کرده و مواد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
7 - سپس مواد را در دست به شکل مربع درآورده و در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.