0

ناگت مخصوص گیاهخواران

 
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

ناگت مخصوص گیاهخواران
یک شنبه 11 فروردین 1392  10:36 AM

سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید. نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند.

 
 
 
برترین مجله اینترنتی ایران

 مجله آشپزی ایده آل:  

ناگت گیاهخواری

مواد لازم:
  • سیب زمینی: 200گرم
  • اسفناج: 50گرم
  • هویج: یک دوم پیمانه
  • پنیر فتا: 100گرم
  • پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک، پاپریکا،‌ پودر سیر: به میزان لازم
  • نخود فرنگی: یک چهارم پیمانه
  • سس پستو:  یک قاشق سوپ خوری
  • ذرت:‌یک دوم پیمانه
  • پودر سوخاری:‌به میزان لازم

روش تهيه:

1 - سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید.

2 - هویج را نیز در آب پخته و سپس پوره نمایید. 

3 - نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند. 

4 - سپس باقی مواد شامل پیاز داغ و هویج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنیرفتا را بیفزایید. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نمایید.

5 - همه مواد را با هم بگذارید تا یک دقیقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا کاملا همگن و یکدست شوند. 

6 - سپس به آن ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مواد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. 

7 - سپس مواد را در دست به شکل مربع درآورده و در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها