0

فقر

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:فقر
جمعه 16 فروردین 1392  11:36 AM

نقل قول tahmores

سلام و خداقوت

شما صحیح می فرمائید. حتی اگر متکدی واقعا محتاج نباشد، نیت فرد کمک کننده چیزی از عمل خیرش نمی کاهد. هر چند در دین ما توصیه شده به فقیر آبرومند رسیدگی شود و بدون اینکه کسی متوجه شود، کمک کنیم. اما همین افرادی که در سطح شهر صحنه های دلخراشی را برای عابران ایجاد می کنند تا از این طریق به هدفشون برسند (چه فقیر واقعی چه ثوتمند و بی نیازش)، اگر دست نیاز به طرف فردی دراز کنند حداقل کار ما روی خوش نشون دادن است که چیزی از مال و منال ما کم نمی کند و ادب و شخصیت ما را نشان می دهد. 

موارد فقیر نما را زیاد دیده ام، حتی کمک هم کرده ام اما نه در حدی که به من فشار بیاید. هر چند وقتی متوجه فریبشون شدم، خیلی ناراحت شدم اما نیت ما خیلی با ارزش تر از این حرفهاست. دست انداختن و تحقیرشون را به هیچ وجه درست نمی دونم و دور از انسانیت است. 

نکته ایی که ما فراموش می کنیم، کمک کردن به اندازه توان ما است و نیازی نیست حتما مادی باشد، در موارد که آگاهی داریم از علممون می تونیم استفاده کنیم اگر هنری یا فنی بلدیم، بدون چشم داشت برای نیازمند کمک کنیم و زکات علم و هنرمون را هم پرداختیم. 

دقت کرده باشید، مواردی که رسانه ملی وارد می شود، با سیل خیرین و کمک های بزرگ و کوچک همراه می شود. بنظرم، مهمترین قدم شناخت محتاجان واقعیست و بعد ایجاد اعتماد که کمکهای مردمی به نیازمند واقعی خواهد رسید (فرهنگ سازی و اعتماد سازی). 

موفق و سربلند باشید.

تشکرات از این پست
AliFanoodi tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها