0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 3 مرداد 1396  3:26 PM

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

دو سه روز هست موقع ورود به نام کاربری نوار زرد رنگ بالای صفحه که همیشه برای ورود به نام‌کاربری ازش استفاده می کردم نمایش داده نمیشه و برای هر بار ورود باید از محیط کاربری وارد بشم.

قبلا این‌مشکل وجود نداشت.

مورد بعد هم در مورد محیط ویرایشگر 

متن پستی که می نویسم، به محض اینکه  صفحه دیگه رو نگاه کنم، (مثلا برای کپی آدرس تصویر، یا کپی متن) حذف میشه. یعنی پاک کن خیلی قوی کار گذاشتن واحد فنی!!!! بی زحمت اطلاع بدین این موارد رو بررسی کنن

باتشکر 

عرض سلام و ادب حضور شما.

تغییر کیفیت ورود به نام کاربری توسط واحد فنی و به لحاظ امنیتی انجام شده است، ضمن اینکه هنگامی که وارد نام کاربری خود می شوید در همان صفحه ای که حضور داشته اید باقی خواهید ماند و جهت استفاده ی کاربران مشکلی به وجود نمی آید.

مورد بعد بررسی شد و مشکلی مشاهده نشد. لذا لطفا این موضوع را باز بررسی کنید و چنانچه مشکلی بود دقیقا با تصویر و عکس مثال بزنید تا رفع گردد.

مورد دیگری هم که در همین پست اشاره می کنم اینکه در صفحه ی اصلی انجمن در قسمت تازه ها، آخرین پست از هر کاربر در هر تاپیک قابل مشاهده است. یعنی اگر کاربری در یک تاپیک پستی ارسال کند در این قسمت نمایش داده می شود و چنانچه یک کاربر در چند تاپیک هم پست ارسال کند آخرین پست ها در تاپیک های مختلف مشاهده می گردد. به این صورت هم موضوعات مختلف و هم تاپیک ها و کاربران مختلف به تناوب در دسترس هستند.

با تشکر

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 farshon omiddeymi1368 ehsan007060 borkhar khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها