0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
یک شنبه 17 اردیبهشت 1396  9:26 AM

نقل قول tmnttnmt
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول tmnttnmt

سلام/من میخوام یک برنامه اندروید رایگان با استفاده از بخش احادیث سایت راسخون بسازم

کتاب احادیث

رایگانه فقط ممکنه داخل برنامه برای  کسب درآمد از تبلیغات استفاده کنم

رضایت دارین؟!

منبع سایت  رو هم ذکر میکنم

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی ضمن تشکر از شما جهت انجام این کار، شایان ذکر است نظر به اینکه واحد محتوا و واحد برنامه نویسی راسخون در حال انجام و تولید چنین برنامه هایی هستند رویکرد مدیریت اینگونه است که برنامه های اندرویدی را خود راسخون تولید کند و از ارایه ی مجوز معذور است. لذا اگر حضرت عالی برنامه ای در این راستا تولید کردید سعی کنید از یک یا چند حدیث از سایت راسخون استفاده کنید چرا که پس از ارایه در کافه بازار، این مجموعه از راسخون تایید محتوا و منابع شما را می طلبد و آن موقع از ارایه ی مجوز و تاییدیه به کافه بازار معذور خواهیم بود.

با تشکر

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام/پس من برنامه رو بذارم با ذکر منبع سایت شما؟!

جواب و مجوز کافه بازار رو خودم بدم حله؟!

سلام. عرض کردم که اگر تمامی احادیث را از سایت راسخون استفاده فرمایید از سوی راسخون قابل قبول نیست و اجازه ای صادر نمی شود چراکه تولید محتوا در برنامه های اندروید مختص خود راسخون است و اگر دیگری استفاده کند و خود راسخون نیاز داشته باشد گزارش حذف و غیرفعال کردن آن برنامه به کافه بازار ارایه خواهد شد. لذا اگر یک یا چند حدیث را در برنامه ی خود با ذکر منبع از راسخون استفاده کنید بلامانع است.

با تشکر از همراهی شما

تشکرات از این پست
siryahya farshon mty1378 nazaninfatemeh omiddeymi1368 borkhar ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها