0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 21 اسفند 1395  8:32 PM

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ehsan007060

سلام

بعضی از سایت ها رو میبینیم مثل دی جی کالا ، آپارات و... که گزینه ایی دارن در مورد به خاطر سپاری مشخصات(یوزر و پسورد) کاربر و دیگه لازم نیست برای هر بار ورود لاگین کرد!

امیدواریم راسخون هم هرچه سریعتر به این سلاح مجهز شود!!

با تشکر

سلام و عرض ادب. همراه گرامی راسخون هم مدت مدیدی است به این سلاح مجهز است و نام کاربری و رمز عبورتان به خاطر سپرده می شود لذا جهت امنیت بالا که در راسخون و حفظ مشخصات کاربران نیاز است اگر بیش از مدت مشخص(حدود 30 تا 50 دقیقه) فعالیت خاصی توسط کاربر انجام نگیرد از نام کاربری خارج می شوید و دوباره می توانید وارد شوید البته چون به خاطر سپرده شده است به راحتی وارد خواهید شد.

با تشکر

سلام آقای قریشی، وقت شما بخیر؛

عذرخواهم، من این موضوع رو قبلاً هم اشاره کردم که اگر 10 دقیقه توی سایت فعالیتی نداشته باشم، از محیط کاربری خارج میشم (Log Out میشم!). نمیدونم شاید مشکل از سمت خودم باشه!

حالا مشکل خاصی نیست، چون Username & Password ذخیره شده و ورود مجدّد مشکل نیست. ولی خب گفتم شاید واقعاً بقیه هم این مشکل رو داشته باشن و رفع نشده باشه هنوز!

البته این زمانی دردسرساز میشه که موقع نوشتن یه پستِ طولانی، زمان زیادی گذشته باشه و اگر ارسال رو بزنیم، در کمال ناباروری ...ببخشید... ناباوری پستمون میپَّره و در این موقع است که آثار خشم پدیدار می شود!!!!!!! چندین مرتبه اتفاق افتاده متأسفانه!!!پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

شاد باشید...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها