0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 13 بهمن 1394  8:01 PM

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید.

فرا رسیدن ایام دهه فجر رو بهتون تبریک عرض میکنم.

ببخشید نتیجه مسابقه وبلاگ نویسی محرم قرار نیست اعلام بشه؟!!!

الان حدود دو ماه از ژایان این مسابقه میگذره و شرکت کنندگان کماکان منتظره اعلام نتایج هستند! فکر نمیکنید خیلی دیر شده؟

بنده سال های قبل هم توی مسابقات وبلاگ نویسی راسخون شرکت کرده ام و هر بار تا یک تا دو هفته بعد از پایان مسابقه نتایج اعلام میشد. میخواید من بیام کمکتون؟ پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

هدایای نقدی کاربران برتر کی قراره واریز بشه؟ هدایای نقدی وبلاگ نویسان برتر چطور؟

همچنان منتظر میمونم.... پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

سلام و عرض تبریک مجدد دهه فجر.

همراه گرامی با سپاس از نظر شما برای چندمین بار اعلان می شود که سوگواره با دیگر مسابقات متفاوت بود و حجم بالایی از آثار به دست ما رسید. نیز در این مدت هم چندین مرتبه اطلاع رسانی شد که تا پایان هفته اعلان نتایج خواهیم داشت. حتی در دو پیام قبل از پیام شما هم بنده باز اعلان کردم که تا پایان هفته اطلاع رسانی می شود. هدایای همه عزیزان منتخب هم واریز خواهد شد نگران نباشید. اما همه عزیزان خواهشا به پیام ها و مطالبی که از طرف روابط عمومی ارسال و اعلان می شود توجه بفرمایید..

از همراهیتان سپاس گزاریم...

سلام و عرض خسته نباشید.

ببخشید که بنده فرصت خوندن پیام سایر کاربران و پیگیری پاسخ از شما رو ندارم اما شما نیز به بنده و کاربران شاغل حق بدهید. من فقط شبها که خونه هستم فرصت دارم که راسخون رو چک کنم و واقعاً فرصت برای چک کردن سایر پست ها ندارم.

به هر حال از اطلاع رسانی مجدد جنابعالی سپاسگزارم.

با تشکر.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 farshon siryahya ravabet_rasekhoon ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها