0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

majedb
majedb
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 135

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
یک شنبه 20 دی 1394  12:26 PM

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول rezayousefi

امروز برنده های مسابقات روزانه را دیدم شخصی مثل capslock  دو روز پیاپی 16 و 17 دی ماه برنده شده و من بعد از 6 سال برنده مسابقات نشدم . تو رو خدا این انصافه ؟ من هر روز بدون استثنا شرکت می کنم . فقط دو سه بار اسمم توی  200 امتیاز راسخون بوده و دیگر هیچ . با طرحی جدیدی که راسخون دارد مسلما کسی که دو بار و شاید هم 6 بار در یک دهه اسمش در برنده هاست شانس جایزه دارد یا من که اصلا اسمم نیست و نخواهد بود ؟ 

سلام و بس خوشحالیم که همیشه ما را همراهید. قبل از هر چیز اینکه شش سال است هر روز در قرعه کشی مشارکت کرده اید باعث افتخار ما است. لذا اینکه می فرمایید تا کنون برنده نشده اید دلیلش قرعه کشی است و این کار را سامانه انجام می دهد. هر روز که کسی شرکت می کند یک شانس قرعه کشی دارد و همه با هم برابرند و بر حسب قرعه احتمال هر چیز هست. طرح جدید هم روندش همان است هر روز ده برنده مثل قبل. ولی تفاوتش این است که دو مرحله ای است کسانی که در مرحله اول برنده می شوند به فینال راه می یابند که خب جوایز هم نفیس تر شده و خوبی این طرح این است که هر کس اگر یک روز هم شرکت کند و برنده شود به مرحله بعد راه خواهد یافت. ولی باز هم شما و همه عزیزان پیشنهادات خود در پیشبرد طرح  را ارایه دهید که در دوره ی بعد در صورت لزوم لحاظ گردد.

اصلا پاسخ شما به این کاربر عزیز منطقی نیست چطور امکان دارد کسی بعد از شش سال که به گفته خودشان هر روز در مسابقات شرکت می کنند برنده نشوند ؟ باید فکری برای من و امثال ایشان کرد . البته من کاربر تازه واردم ولی سرنوشت ایشان مثل اینکه دامن خیلی ها را گرفته است . 

من هم تا به حال 81 بار در مسابقات شرکت کرده ام ولی یک بار هم حتی امتیازی هم برنده نشدم . جایزه که بماند 

تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 parisaaidin esfahan11 nazaninfatemeh polkhajo rasekhoon_m siryahya ria1365 rezayousefi borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها