0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 10 آذر 1394  7:58 AM

نقل قول emamedavazdah

سلام و ادب
خدا قوت.

*دقت کردین کلا تو این سایت هم مانند ارگان های دولتی و جدیدا خصوصی وقتی کسی میخواد انتقادی(بحق) کنه هیچ حاشیه امنی نداره و با بکاربردن الفاظی انتقادش رو بیان میکنه که نشون میده (میخواهم زنده بمانم...خ) حالا اگه انتقادش دیده هم نشد اشکال نداره فقط بهش گیر ندن.
تو قسمت انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی هم کم از این نظرها نداریم. اینکه خیلی برنامه ها بخاطر زیر ساخت  فنی به بعد موکول میشه فکر جالبی نیست چون واحد فنی بگیر و نگیر داره

اینکه امید داشته باشیم همه چی حل بشه نمیشه . مثلا هنوز که هنوزه بعد عمری تا میای یه وبلاگ رو بروز کنی ارور میده که فعلا رو بیخیال شو تا بعد...

یه همکار اهل رومانی داریم خیلی آدم تیزیه وقتی تو کار مشکلی وجود داشت و میدید که همکارا به هم دیگه میگفتن ان شاءاله از من پرسید معنیش چیه؟من براش توضیح دادم که بعضی مشکلات از دست ماها برنمیاد و ایراد اساسی داره . بعد خودش گفت : maybe TOMORROW؟ منم بهش گفتم tomorrow or others day . گفت :ایرانی ها وقتی کارنمیکنند می گویند« ان شاءاله» . تا تونستم براش توضیح بدم که مشکل چیه وبراش مثال از ان شاءاله بیارم خودش پروسه ای داشت.

با این وضعیت ان شاءاله موفق باشید همیشه در زیر سایه الطاف حضرت حق.

سلام و سپاس از شما همراه گرام

دغدغه ی ما هم رسیدن به همون قطعیت هست که ایشون گفتن. اما خب باید هم همراهی کرد و هم صبر تا مشکلات رفع شود. البته با همکاری و همراهی یکدیگر... مهم اینه.

به هر صورت باز هم سپاسگزار از شما

تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh hossein201273 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon borkhar siryahya ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها