0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  1:44 PM

نقل قول AliFanoodi

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول AliFanoodi

با سلام. خوب هستین؟

ببخشید امروز که اومدم از پک اندروید استفاده کنم یه نکته ی جالب نمایان بود!

شما در قسمت راهنمای پک اندروید گفتین که بازی NFS Most Wanted هم توی پک هست در حالی که چنین چیزی وجود نداره!!!devil

بازی هایی که در بخش بازی پک وجود داره:

وقتی هم که جست و جو می کنیم، چیزی پیدا نمی شه:

تازه توی تبلیغات پک گفتین که توی یه دی وی دی 9 گیگابایتی تهیّه شده در حالی که حجم پک 7.83 هست و انگار فقط جای ماست وانتد خالیه!

جلّ الخالق!!!cool

با سلام و احترام

اینکه دی وی دی 9 گیگابایت است، صحیحه و ما دی وی دی 7.73! مگابایتی که نداریم!

بازی مذکور به دلیل حجم بالایی که داشت و از ظرفیت دی وی دی بیشتر می شد، در مرحله آخر تولید، حذف گردید.

با سلام. بله درسته! ولی می شد ماست وانتدو جاش داد، فایل دیتایی که خودم از راسخون دانلود کردم 500 مگ بیشتر نبود و فایل نصبیش بیش از 23 مگ نمی شد!

تازه خوب شما اگه برین پکو توی یه دی وی دی 1 ترابایتی (اصن وجود داره؟laugh) جا بدید دردی رو از حال ما که دوا نمی کنه، مهم فایلاشه!wink

به هر حال از این که پکی رو تهیّه کردید متشکرم.smiley

راستی یه درخواست:

لطفاً اگه می شه از بخش موبایل بپرسید که این سایجیک جدیدی که قرار دادند چه جوری اجرا می شه. چون در حالی که دیتا در جای مذکور ریخته شده ولی هنگام اجرای نرم افزار، مشکل می ده و می گه نرم افزار غیر قانونیه با این که نرم افزار کرکه! توی هر سایتی هم که رفتم همه همین مشکلو داشتن. 

ممنون می شم اگه پاسخ این سؤال رو از بخش موبایل بپرسید. بنده در همان پست نظر دادم که مشکل داره ولی هنوز نظر تأیید نشده. توی ورژن قبلی سایجیک این مشکل وجود نداشت.

هم چنین از تقویم زیبایی که ارسال کردید کمال تشکّر را دارم!

سلام

لطفاً سوال خود را در ذیل نرم افزار مربوطه (بخش نظرات) مطرح کنید.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 AliFanoodi borkhar hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها