پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 23 فروردین 1393 9:22 AM
با سلام و عرض ادب.
از مسئولین و واحد فنی به خاطر گوش فرا دادن به سخن کاربران در مورد قرار دادن گزینه حذف تمامی پیام های صندوق پیام بسیار متشکریم.
با سلام و احترام
بنا به درخواست های مکرر کاربران، قول داده بودیم در زمان مناسب و اسرع وقت این موضوع را با واحد فنی درمیان بگذاریم. روز گذشته این دکمه به امکانات صندوق پیام اضافه گردید. امیدواریم مورد رضایت و استفاده کاربران واقع گردد.
با سلام و عرض ادب
واقعا منم دیدم خوشحال شدم ، دست واحد فنی درد نکنه واقعا ولی کاش یه گزینه ای هم برای تیکدار کردن و بعد زدن حذف باشه
ممنون
سلام و عرض ادب و احترام.
از شما و واحد فنی جهت فراهم آوردن چنین امکانی متشکریم.
من فکر کردم لااقل پیامها رو صفحه به صفحه پاک می کنه. زدم رو گزینه حذف همه و با کمال تعجب همه پیامهام پاک شد.![]()
باور کنید از آب خوردن هم راحت تر بود.
اگه امکان داره به واحد فنی بفرمایید گزینه صفحه به صفحه و یا امکان انتخاب همزمان دو یا چند پیام و حذف اون رو فراهم کنند تا دیگران هم مثل من غافلگیر نشن. به راحتی آب خوردن و حتی راحت تر از اون پیامهاشون پاک بشه.
باز هم ممنون و قبلا از پیگیری مسئولانه شما متشکرم
با سلام و عرض ادب
خواهش می کنم. برای امکانات دیگر، باور کنید در حال حاضر امکان پذیر نیست! ساختار و برنامه نویسی آن به گونه ای است که اضافه کردن و انجام هرتغییری به راحتی مقدور نیست. تنها راهکار ممکن، اضافه کردن همین دکمه "حذف همه" بود.