0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
چهارشنبه 23 بهمن 1392  9:30 AM

نقل قول rasekhoon_m

با عرض سلام مجدد و خسته نباشید

نامه های زیادی در بخش فنی است که همه آن ها قید "فوری" دارد ولی چه می شه کرد، این سر دارن و هزار سودا

بنده از همکاری همیشگی سرکاردر پاسخگویی های روابط عمومی تشکر می کنم و میز شما همیشه سرجای خودش هست.

نه من اصلا ناراحت نشدم، خدمت کاربر yasbagheri نیز عرض کردم. فقط بهتر بود در تاپیک مناسب تری مثل اتاق اینگونه صحبت ها مطرح می شد و اتفاقاً بنده نیز حضور پیدا می کردم و از خجالت همه دوستان در می آمدم! ولی لازم دانستم دو مورد از مطالب شما را حتماً پاسخ دهم.

التماس دعا

خب شما یه روز رو که سرتون شلوغ نیست و می تونید در اتاق چت حضور پیدا کنید بگید تا ما هم همان روز مصدع اوقات شریفتون بشیم.

برای واحد فنی هم به نظرم یه نیرو استخدام کنید فقط برای دستورات ما. چون ما تقاضاهامون زیاده. تازه بخش های دیگه هم هستند. می ترسم همیشه پرونده مون به خاطر فوریت پروژه های دیگه اون زیر بمونه و بعد به فراموشی سپرده بشه. شاید هم تو خونه تکونی برای سال نو راسخون گم بشه.

می دونم خیلی سخته تقاضاهای ما رو قبول کنند ولی خب سایت کاربر محوره و نمیشه کاریش کرد.

به هر حال منتظریم روز و زمانی که می تونید در اتاق چت حضور داشته باشید رو اعلام کنید. تا ما هم پذیرایی کنیم و اتاق رو برای ورودتون مهیا کنیم.

من تا اونجایی که یادمه حضور شما و جناب آقای نجاران در اتاق چت فقط در حد یک پست آن هم هر دو ماه یک بار و شاید هم کمتر و یا به بهانه مناسبت هست. اون هم در حد یک پست.

یادتون نره  زمان صبح باشه تا به بهانه پایان وقت اداری و بسته شدن در مجبور به خداحافظی نشید.

یه هفته قبلش هم اعلام کنید تا کاملا مهیا بشیم.

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
farshon yasbagheri rasekhoon_m sayyed13737373 AliFanoodi nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها