0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
چهارشنبه 23 بهمن 1392  9:22 AM

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

حالا من می خوام چیزی نگم نمیشه. یعنی نمی گذارن که بشه.

وقتی یه موضوعی رو چند نفر پیشنهاد میدن به واحد فنی بگید بذارن تو اولویت. 

بعد اینطوری میشه که میگن سایت به جای کاربر محور شده واحد قنی محور.  و شما کتمان می کنید. 

در ضمن من دیگه نمیخواستم بیام روابط عمومی جواب بدم. فکر کردم روز اعتراض دفتر و دستک من رو دستور دادید جمع کنن و دیگه راهم ندن.

ولی داشتم رد میشدم دیدم میزی که موقع مسافرت شما به مشهد جلوی در روابط عمومی گذاشته بودم هنوز هست.

برای همین اومدم اینجا. یه معذرت خواهی هم بکنم بابت اینکه روز اعتراض اراذل و اوباش که عمدتا دست نشانده آقای نجاران بودند (مدیران تالارها) محیط روابط عمومی رو متشنج کردند والا اعتراض ما مسالمت آمیز بود . تازه جواب بعضی سوالاتمون رو هم نگرفتیم هیچی هم نگفتیم. پستهامون هم به خاطر بعضی ها غیر فعال شد.

میگن آتش که گرفت خشک و تر میسوزد. حالا شد حکایت ما!

در ضمن این تاپیک را صرفا جهت اطلاع مشاهده کنید. 

با تشکر

با عرض سلام مجدد و خسته نباشید

نامه های زیادی در بخش فنی است که همه آن ها قید "فوری" دارد ولی چه می شه کرد، این سر دارن و هزار سودا

بنده از همکاری همیشگی سرکاردر پاسخگویی های روابط عمومی تشکر می کنم و میز شما همیشه سرجای خودش هست.

نه من اصلا ناراحت نشدم، خدمت کاربر yasbagheri نیز عرض کردم. فقط بهتر بود در تاپیک مناسب تری مثل اتاق اینگونه صحبت ها مطرح می شد و اتفاقاً بنده نیز حضور پیدا می کردم و از خجالت همه دوستان در می آمدم! ولی لازم دانستم دو مورد از مطالب شما را حتماً پاسخ دهم.

التماس دعا

تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri farshon sayyed13737373 AliFanoodi nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها