0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 5 بهمن 1392  11:53 AM

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سلام آقای کیانی

با چه پشتکاری با آقای شیرانی مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون همفکری می کنیم ووقت می گذاریم وبرنامه های جالبی برای تالار وبلاگ نویسی راسخون در نظر می گیریم ولی از هیچکدوم روابط عمومی استقبال نمی کنه وانگیزه ما دومدیر تالار وبلاگ نویسی را برای ادامه ی کار کم می کند

با سلام و تشکر

مدیر محترم، اتفاقاً ما از این طرح ها و ایده ها مخصوصاً برای بخش وبلاگ، استقبال می کنیم و خواهان این هستیم که تالار آن بیشتر از قبل فعال باشد. به همین منظور برای آن دو مدیر در نظر گرفته شده. برای هماهنگی بیشتر در خصوص اجرای طرح های شما، امروز از طرف روابط عمومی با شما تماس حاصل خواهد شد.

آقای کیانی عزیز :بنده نیز هدفم همین هست :جایزه دوره ای مدیران اصلا برایم مهم نیست ،من هدفم فقط ارتقای سطح انجمن وبلاگنویسی راسخونه ،همانطور که مستحضرید تالارهای وبلاگنویسی متفاوتی در فضای مجازی موجوده ولی هیچکدام به روز نیست وفعالیت خیلی کمرنگی دارد بنده سه سال است که وبلاگنویسی می کنم ودارای 65وبلاگ مذهبی وانقلابی ام وامیدوارم در این جنگ نرم که جبهه اول آن فضای مجازی هست بتوانیم از طریق تالار راسخون ارزشی نویسان خوبی تربیت کنیم وبه فرموده رهبری عمل کنیم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها