0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8847
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
چهارشنبه 11 دی 1392  11:40 AM


نقل قول semane

چراامتیازپست هارانمی دهید

 

با سلام و عرض ادب

فرآیند تایید پست های ارسالی با توجه به روز های اداری و تعطیل و حجم بالای مطالب، ممکن است با تاخیراتی مواجه شود، اما اطمینان داشته باشید کلیه پست های ارسالی که منطبق بر قوانین فعالیت در انجمن بوده باشد تایید می گردند.

متاسفانه شما به کلی قوانین فعالیت درانجمن را نادیده گرفته اید، طبق این قوانین هر مطلب باید در تالار متناسب با موضوع ارسال گردد، دسته بندی موضوعی مطالب باید رعایت شود، ساختار پست ها از قبیل فونت و اندازه آن، صفحه بندی و ... باید مطابق با استاندارد باشد که هیچ یک را شما رعایت نکرده اید و تاپیکی با عنوان "اس ام اس..." را در تالار "درخواست تالار" ایجاد  و همه نوع مطلبی را بدون توجه به موضوع در آن ارسال کرده اید،  لذا همه پست های ارسالیتان حذف گردید.

اکیدا توصیه می شود بمنظور صرفه جویی در زمان و هزینه خود و بهره مندی خود و دیگران از مطالب ارسالی تاپیک های زیر را مطالعه نمایید:

قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)

آموزش ارسال مطلب در انجمن راسخون

با تشکر

موفق باشید

 
       
تشکرات از این پست
rasekhoon_m AliFanoodi only110
دسترسی سریع به انجمن ها