0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
پنج شنبه 14 آذر 1392  10:04 AM

با سلام و خسته نباشید

خیلی دلم میخواست که این نوشته را برای حاج اقای سجادی مدیر محترم سایت بنویسم و ایشان این نوشته را بخوانند ولی چون جایی را پیدا نکردم که مربوط به شخص ایشان باشد در قسمت روابط عمومی مینویسم

راستش یه انتقادی داشتم که دوست دارم خیلی راحت بنویسم و امیدوارم که این انتقاد به کسی بر نخوره و یک ذره به خودمون بیایم

چند وقتیه یه پست هایی زده میشه که نه نظارتی روی اونهاست و نه تذکری به اونها داده میشه و تازه این مطالب درکمال ناباوری در لینک های چرخشی هم قرار میگیره متاسفانه.درسته که مسئولین و مدیران سایت و البته کاربران سایت جوان هستن ولی همه در یک رده سنی نیستن و ما نباید فکر کنیم که لازم هستش که همه این مطالب رو بدونن .میدونم الان با خودتون میگین که فضای مجازی هست و اگه اینجا هم عنوان نشه کاربران کم سن تر سایت از جاهای دیگه و سایت های دیگه این مطالب رو میخونند منم حرف شما رو تایید میکنم ولی میگم چرا سایت راسخون؟ وچرا یه سایت مذهبی اشاعه دهنده یه همچین مطالبی باشه؟اول عرایضم گفتم که ما اینجا همه در رده سنی مثلا 20 تا30 نیستیم که بگیم همه این مسائل رو میدونن شما اینطور فکر کنین که مثلا 1000 نفر تو سایت عضو هستن و از این 1000 نفر یک نفر که سنش 14یا 15 سالش هست کاربر این سایته و خانوادش فقط به خاطر اینکه این سایت مذهبیه بهش اجازه میدن که وارد این سایت بشه،ما و شما فقط به خاطر اون یک نفر مسئول هستیم وباید در اخرت جوابگو باشیم. متاسفانه در این چند وقته دیده شده که خیلی کاربر گرایی بی مورد در سایت زیاد شده و علیرغم تذکراتی که به کاربری از طریق روابط عمومی داده شده بازهم کما فی السابق کاربر مذکور به رفتار وگفتار زشت خودشون  دارن ادامه میدن و مدیران سایت تازه از مطالبشون استفاده میکنند وتشکر هم میزنند .یا دیده شده که کاربری وقتی وارد سایت میشه بعضی از دوستان و مدیران به محض وارد شدن ایشون وارد سایت میشن ومشغول ...میشن .این رفتارو گفتار اونم از یه سایت مذهبی بعیده . همه از جمله خود بنده انتظار داریم که وقتی رفتارو گفتارخلافی صورت میگیره مسئولین تذکر بدن ولی میبینیم تا کاربری تذکری نده متاسفانه مدیران سایت اصلا به روی خودشون هم نمیارن که این نوع حرف زدن تو سایت زشته. نگاه همه کاربران سایت نسبت به خط مشی سایت اینه که اگه رفتاری و یا گفتاری و یا پستی خلاف قانون و مغایر با قوانین سایت و برخلاف شعونات اسلامی هست برخورد بشه ولی نه تنها برخوردی در کار نیست بلکه مدیریت تالار به فرد هم داده میشه و مطلبشون در لینک های چرخشی هم قرار میگیره

خواستم در اخر بگم که واقعا متاسفم که ما در کشور امام رضاو شیعه زندگی میکنیم ولی خودمون کاری میکنیم که قبح یک کار از بین بره و تازه به این رفتارمون اسم تعامل رو هم میذاریم درصورتی که هر سخن جایی و هرنکته مکانی دارد .امیدوارم صحبتی که کردم باعث دلخوری کسی نشده باشه و واقعا فکری به حال سایت بشه

با تشکر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h salma57 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon AliFanoodi parseman_110 nargesi onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها