0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

YaSiN313
YaSiN313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 126

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
چهارشنبه 6 آذر 1392  11:59 AM

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام واحترام و عرض تبریک به مناسبت طراحی جدید سایت

می بینم که سایت رو "سفید برفی" کردید. چنانچه بگراند سایت را از رنگ سفید در بیارید بهتر خواهد بود.

رنگ سفید پس زمینه، باعث زدن چشم میشه .  فکر می کنم یه بگراند با یه طرح و رنگ مناسب [کم رنگ باشه]، اثر تغییرات سایت رو بهتر نشون بده.

بابت زحمتی که بچه های واحد فنّی کشیدند، ازشون متشکریم. سلام بنده رو مخصوصاً به هکر کلاه سفیدمون در واحد فنّی برسونید. wink

اون مستندها رو در بخش چندرسانه ای سایت جستجو کردم ( همه 98 صفحه رو گشتم)، هیچ کدوم نبودند به جز مستند ظهور که اونم قسمتهاییش حذف شده بود و همچنین لینک خود مستند ظهور هم در فهرست عناوین ، غیرفعال شده بود!!!!!!!

منتظر پیگیری واحد چندرسانه ای خواهم ماند.

محبت کنند چنانچه مستندها رو آپلود نکردند، آپلود کنند که دسترسی کاربران، بهتر و با سرعت مطلوبتری صورت بگیره.

اگر هم طبق گفته خودشون قبلاً آپلود شدند، لینکشو ارجاع دهند.

متأسفانه واحد چندرسانه ای سایت، امکان جستجو در خود بخش رو نداره. به بنده حق بدید که در این باره مُصِر باشم. برای تهیه این مستندها، زحمت زیادی کشیده شده و حاوی مطالب ارزشمندی هستند. به همین جهت، بنده وقت گذاشتم و 98 صفحه رو به صورت دستی جستجو کردم.

با سپاس از توجه شما

ضمناً الان متوجه شدم ادیتور مشکل داره، مثلاً وقتی متنی رو بولد می کنم، بعد از ارسال مطلب، به صورت بولد نمایش داده نمیشه.

تشکرات از این پست
only110 mohammad98 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها