پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 2 آذر 1392 10:49 AM
و یه سوال الان کدوم بخش از انجمن مدیر نداره و یا میخواهید مدیر رو عوض کنید من کلی تا حال پیغام دادم که آماده ی مدیریت تالار های مختلف انجمن هستم من رشته ام کامپیوتر هستش و در این زمینه اطلاعات کافی دارم و میتونم یکی از بخش های که مرتبط هست رو قبول کنم.
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
همکاری با شما افتخار ماست، حضورتان را در انجمن راسخون ارج نهاده به آن می بالیم...
لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" با شرح وظایف مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان آشنایی پیدا کنید، سپس با مرور بر ستون "تالار های تحت مدیریت" در تاپیک "لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون" با مدیران محترم تالار ها و تالارهای دارای مدیر آشنا شوید، در نهایت بر اساس علاقه مندی و تخصص خود، تالار یا تالارهایی را جهت مدیریت انتخاب و ضمن طرح درخواست مدیریت خود در " دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون" با حضور در آن تالار ها به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال و ... بپردازید و جهت تکمیل، تامین و نظارت بر محتوا، اجرای برنامه ها و طرح های جدید مخاطب پسند و جذب کننده کاربر و ... برنامه ریزی فرمایید.
با تشکر فراوان
موفق و سلامت باشید