0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 25 آبان 1392  8:27 AM

نقل قول amin_j

سلام، خیلی خوبه که مدام سایت را رصد میکنید. چند نکته است  که امیدوارم اینها هم برطرف بشه: 1- هر وقت وارد سایت که میشم باید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنم و هر دفعه هم علامت "مرا به خاطر بسپار" را هم فعال می کنم. (ظاهرا این گزینه کار نمی کند) 2- جدیدا اگه یه مطلب چند صفحه داشته باشه، دکمه های چند صفحه را نشان میده ولی شماره ها را نشون نمی ده، (مرورگرم اکسپرورر 10 هست) 3- جدیدا در قسمت نظرات، از آخرین نظر  به اول نشون میده که این خیلی خوبه قبلا مجبور بودم برای اینکه آخرین نظرات را بخونم هی بیام آخر صفحه و ادامه نظرات را بزنیم و... حالا این سیستم جدید خوبه ولی هنوز یه ایراداتی داره مثلا برای مطالبی که بیشتر از 20 نظر داره ، 20 تای اول را از آخر به اول نشون میده و بعد 20 تای دوم را باز از آخر به اول و .. یعنی فرض کنید مطلبی 57 نظر داشته باشه باید از 57 تا 38 در ادامه از 37 تا 18 و در ادامه از 18 تا 1 نشون بده در صورتی که اینطوری نشون میده: 20 تا 1 ---- 40 تا 21 --- 57 تا 41 !   4- چرا در ارسال مطلب توی ویرایشگر نمی شه از کلید اینتر استفاده کرد؟؟ با تشکر

با سلام و احترام

از شما ارسال نظرات و پیشنهاداتتان تشکر می کنم.

- گزینه " مرا به خاطر بسپار" نام کاربری و رمز شما را در فیلدهای مربوطه ذخیره می نماید و تنها با وارد کردن بخشی از نام کاربری، تمامی آن نمایش داده شده و رمز نیز به صورت کامل درج می شود. بدان شرط که کوکی های مرورگر شما  فعال باشد.

- طبق پاسخ بخش فنی، کلیه نظرات، از آخر به اول نمایش داده می شوند. یعنی اگر مطلبی 57 نظر داشته باشد، با توجه به تاریخ درج، از آخرین نظر، تعداد 20 نظر جداشده و نمایش داده می شود و مابقی به همین ترتیب در بخش ادامه نظرات می آید.

- دکمه اینتر هیچگونه مشکلی در ویرایشگر هیچ مشکلی وجود ندارد، مطابق همین مطلبی که برای شما تایپ کردم و از این دکمه نیز استفاده شد. مرورگر کروم را امتحان کنید.

موفق باشید

تشکرات از این پست
yarabyarabyarab amin_j
دسترسی سریع به انجمن ها