0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

amin_j
amin_j
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 17

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
جمعه 24 آبان 1392  11:20 PM

سلام، خیلی خوبه که مدام سایت را رصد میکنید. چند نکته است  که امیدوارم اینها هم برطرف بشه: 1- هر وقت وارد سایت که میشم باید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنم و هر دفعه هم علامت "مرا به خاطر بسپار" را هم فعال می کنم. (ظاهرا این گزینه کار نمی کند) 2- جدیدا اگه یه مطلب چند صفحه داشته باشه، دکمه های چند صفحه را نشان میده ولی شماره ها را نشون نمی ده، (مرورگرم اکسپرورر 10 هست) 3- جدیدا در قسمت نظرات، از آخرین نظر  به اول نشون میده که این خیلی خوبه قبلا مجبور بودم برای اینکه آخرین نظرات را بخونم هی بیام آخر صفحه و ادامه نظرات را بزنیم و... حالا این سیستم جدید خوبه ولی هنوز یه ایراداتی داره مثلا برای مطالبی که بیشتر از 20 نظر داره ، 20 تای اول را از آخر به اول نشون میده و بعد 20 تای دوم را باز از آخر به اول و .. یعنی فرض کنید مطلبی 57 نظر داشته باشه باید از 57 تا 38 در ادامه از 37 تا 18 و در ادامه از 18 تا 1 نشون بده در صورتی که اینطوری نشون میده: 20 تا 1 ---- 40 تا 21 --- 57 تا 41 !   4- چرا در ارسال مطلب توی ویرایشگر نمی شه از کلید اینتر استفاده کرد؟؟ با تشکر

اللهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان

تشکرات از این پست
rasekhoon_m yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها