0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
پنج شنبه 9 آبان 1392  9:36 AM

نقل قول YaSiN313

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

با توجه به نزدیک شدن ایام سوگواری و ورود به ماه محرم الحرام و ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)

خواهشمند است نسبت به غیر فعال نمودن تاپیک هایی نظیر جُک و طنز و ... در ایام ماه محرم و صفر اقدام گردد.

با سپاس

با سلام و عرض ادب و احترام

با همه احترامی که به نظر شما دارم کاملا با اون مخالفم.

شما ممکنه یک فرد کاملا مذهبی باشید و در طول ماه محرم هم اصلا سراغ چنین تاپیکهایی نروید. ممکنه بعضی اشخاص حتی خیلی مذهبی نباشن  و خیلی هم به عزاداری و سوگواری علاقمند باشند. ولی کاربران سایت از سلایق و عقاید مختلفی هستند و غیر فعال کردن این تاپیکها نه تنها باعث جاذبه سایت نمیشه بلکه ممکنه دافعه زیادی داشته باشه. 

دو ماه کامل بدون طنز و سرگرمی! من باورم نمیشه در این دو ماه کسی اینقدر مقید باشه که به طور کلی خنده و شادی رو از زندگیش حذف کنه.

فکر نمی کنم نوشتن و یا خواندن چند جوک در ایام محرم و صفر اهانتی نسبت به ساحت مقدس اباعبدالله الحسین علیه السلام باشه. البته این موارد کمتر باشه بهتره ولی من با حذف و غیر فعال کردن اونها مخالفم.

اگه بخواهیم اینگونه عمل کنیم در طول سال مناسبتهای زیادی هست که باید در اونها این تاپیکها قفل بشه. مثل ایام فاطمیه و شهادت ائمه و ...........

به نظرم تو این جور موارد افراط و تفریط خیلی خیلی به دین و مذهب ما آسیب می رسونه.

با تشکر از شما

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
mina_k_h ravabet_rasekhoon rasekhoon_m onehamed nazaninfatemeh khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها