پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
دوشنبه 6 آبان 1392 9:14 PM
با سلام و خسته نباشید
فکر میکنم چند وقتی هست که همه کاربران سایت معترض هستند نسبت به اینکه نمیتوانند نام کاربری خودشان را تغییر دهند .یکی از سایت های رقیب راسخون چند سالی است که این موارد (شناسه کاربری-تغییر پست الکترونیک-نام مستعار چت-نام مستعار وبلاگ-نام مستعار ثبت مطالب)را برای کاربران خود در نظر گرفته فکر نمیکنید که زمان ان رسیده که راسخون هم مثل سایت های دیگر یک مقدار پیشرفته تر عمل کند؟من چندین مرتبه دیدم که دوستان این مسئله را عنوان کرده اند ولی هربار از جانب شما گفته شده که در اینده انجام میشود.خواستم بدانم این اینده دقیقا چه زمانی است؟
مثلا خود بنده دوست دارم وبلاگی که دارم به صورت ناشناس در فضای مجازی باشد مانند خیلی از وبلاگ های دیگر، در صورتی که با یک کم جستجو نام کاربری من مشخص میشود هرچند که من نام نویسنده وبلاگم را تغییر داده باشم
با تشکر
ضمن عرض سلام و تشکر از نظرات خوب شما
معمولاً کم اتفاق می افتد که نام کاربری تغییر کند. چون خصوصیت بارز نام کاربری، ثابت بودن آن است. کاربران شما را با آن اسم می شناسند. امکان تغییر ایمیل فراهم شده است. به دلیل مسائل امنیتی ما این کار را برایتان انجام می دهیم. کافیتس ایمیل جدید خود را به ما اعلام کنید تا اصلاح شود.
در مورد وبلاگ ها، نام و نام خانوادگی خود را در پروفایل تغییر دهید، در وبلاگ نیز اعمال می شود ولی اینکه می فرمائید سیستم آن کاملاً مجزا باشد، صراحتاً عرض می کنم، در حال حاضر امکان پذیر نیست. چون تغییرات و اصلاحیات زیادی برای سایت وجود دارد که اولویت بیشتر دارند حساس تر هستند. اما مواردی که فوری هستند و واقعاً در حال حاضر لازم است را اگر اعلام کنید، حتماً پیگیری خواهیم کرد.
موفق باشید
با سلام و تشکر بابت اینکه صبورانه به سوالات و انتقادات ما کاربران پاسخگو هستید
این فرمایشی که شما فرمودین مبنی بر اینکه نام کاربری باید ثابت باشد درست ولی باید به نظرم برای سیستم تعریف کرد که امکان تغییر نام کاربری وجود داشته باشد در حالی که با تغییر نام کاربری تغییری در اطلاعات فردی به وجود نیاید .اگر میبینید که قریب به اتفاق کاربران بر روی تغییر نام کاربری اصرار دارند به این دلیل است که در موقع ثبت نام در سیستم ،هر نام کاربری که وارد میشده از طرف سیستم پیام خطا داده شده که این نام کاربری در سیستم است و شاید به دلیل بی دقتی از سوی کاربر ویا...در انتخاب نام کاربری دقت نشده که البته باید ذکر کنم که انتخاب نام کاربری بنده کاملا با رضایت خودم البته در ان زمان بوده ولی قصدم از طرح این موضوع این است که بنا نمیشود چون حالا به دلیل سلیقه فرد در ان موقع یا بی دقتی و یا ... نام کاربری غیرقابل تغییر باشد و راهی هم برای تغییر ان نباشد
در مورد تغییر نام در پروفایل باید عرض کنم که بنده همین کار را کرده ام ولی اگر توجه کرده باشید هنگام ساختن وبلاگ در قسمت وبلاگ هایی که به تازگی ساخته شده اند نام نویسنده همان نام کاربری فرد است و این قسمت را هیچ جور نمیشود تغییر داد مگر با تغییر نام کاربری
با تشکر
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست