0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
سه شنبه 2 مهر 1392  4:46 PM

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و خسته نباشید

جناب کیانی یک پیشنهادی داشتم و ان اینکه اگر امکان دارد در کنار حسنه و امتیاز ،حداقل پیامک رایگان را هم قرار دهید واز کاربر سوال کنید که کدامیک را میخواهند.شما که با توجه به بودجه سایت برایتان دادن جایزه مقدور نیست لطفا این کار را انجام دهید.راستش را بخواهید همان طور که خودتان میدانید بنده در طی این سه سالی که در راسخون عضو هستم حتی یک امتیاز هم استفاده نکرده ام و خریدی هم نداشته ام و این امتیازات و حسنه ای که شما میدهید بلااستفاده مانده .خواستم از همین جا اگر امکانش هست این حسنه ها را به کسی که احتیاج دارد بدهم و هم اینکه به جای ان حداقل پیامک بدهید که انقدر من بابت ان شما را به زحمت انداختم.لااقل از این طریق من از جایزه ای که شما برای کاربران برتر و... در نظر میگیرید استفاده کنم .

با تشکر

با سلام و تشکر از پیشنهاد و نظراتتان

دادن جایزه برای موسسه مقدور است و در حال حاضر برای طرح و برنامه های مختلفی که اجرا می شود جوائزی نیز لحاظ می گردد و حتی المقدور جوائز را متناسب با سطح مسابقه در نظر می گیریم. پیشنهاد شما نیز خوب است و در کنار جوائز، اعتبار پیامک نیز می توانیم لحاظ کنیم. اما اگر امتیاز دارید، خود به خود اعتبار پیامکی شما نیز افزوده می گردد. به ازای هر 30 امیتاز، یک اعتبار پیامک در نظر گرفته می شود. یعنی نیازی نیست شما حسنه یا امتیاز خود را اهدا کنید. این ها به اندازه خود، تبدیل به اعتبار پیامک برای شما شده اند. هیچ زحمتی نبوده و خوشحالیم که علت مشکل پیامک های شما مشخص شد.

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh AliFanoodi mina_k_h parseman_110 onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها