پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
یک شنبه 31 شهریور 1392 6:26 PM
باسلام و خسته نباشید
چن تا پیشنهاد داشتم...
1_ چرا جوائز مسابقه روزانتونو تغییر نمیدین؟! یکم تنوعم بد نیس همش شد نرم افزار!!! من خودم ب شخصه ترجیح میدم اگه برنده شدم- ک نمیشم_ جزء نفرات دوم ب بعد باشم تا حسنه بگیرم...تو نرم افزارا فقط از نرم افزار ماه بانو خوشم اومد چرا اونو جزء جوائز قرار نمیدین یا کتاب یا انواع بازی مثل هوش و ...؟!
2_ مگه جوائزی مثل دوربین عکاسی و فیلمبرداری، لپ تاپ هم درکار هست؟! اگه بله، میشه لطف کنید بگید کدوم مسابقه این جوائزو داره؟
3- چرا ارزیابی از کاربرای برتر هر تالارو هر مدیر خودش انجام نمیده( از طریق تعداد پست و کیفیت مطالب)؟! چرا ک تعداد تشکرات خیلی پائینه و انتخاب کاربر برتر با این تشکرات کم عادلانه نیس!
4_ بهتر نیست امتیازات اهدائی ک از طرق مختلف مثل شرکت تو آزمونا، طرح ذوالکفل، سرگرمیا و ... داده میشه، اینا رو هم باهم تو، ی قسمت مجزا بذارین!
5_ ب نظرم تو مسابقاتی ک میخواین از طریق تعداد تشکرات برنده رو انتخاب کنین ب حق نیست ب دو علت:
الف_ ممکنه یکی چن تا نام کاربری داشته باشه درنتیجه تعداد تشکراتش میره بالا
ب_ معمولا کسایی ک اینجا فعالن و بیشتریا اونا رو میشناسن و دوستای بیشتریم اینجا دارن ازشون تشکرات بیشتری میشه و البته کاملا ب جاست ک هرکی ب دوستش رأی میده و برعکس کسی ک زیاد تو چشم نیس تعداد تشکراتش کمتر میشه درنتیجه انتخاب نفر برتر با این تشکرات عادلانه نیس و خوبه خودتون از طریق سیستم نفر برنده رو اعلام کنین
*** ب نظرم تشکر زدن فقط تو صندلی داغ کاربرد خوبی داره.
6_ متوجه شدم تو این سایت واس کوچکترین کار کاربرا ارزش قائلینو امتیاز قائل میشین ولی چرا واس دکمه تشکر هیچ امتیازی منظور نمیکنین؟! اینطوری حداقل کاربرا روی میارن ب استفاده از دکمه تشکر، واس پستای مختلفی ک عزیزان زحمتشو میکشن و باعث دلگرمیشون میشه ک مطالب بیشتری بنویسن... دیدم ک مطلبی بازدیدای زیادی داشته بالای 150 تا ولی نه تشکری شده و نه پاسخی داده شده! ولی اگه واس همین دکمه تشکرم امتیاز قائل بشین مثلا هر تشکر یک امتیاز یا هر ده تشکر پنج امتیاز، استفاده از دکمه تشکرم بیشتر میشه و نویسندگان هم دلگرم تر!
باتشکر از زحماتتون