پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 28 اردیبهشت 1392 12:42 AM
با سلام و خسته نباشید
من این دومین بار است که وقتی میخواهم امضای پروفایلم را تغییر دهم ،عکس پروفایلم هم تغییر میکند.یعنی امضای پروفایلم را ویرایش کردم و عکس پروفایلم هم دیگر نمایش داده نمی شود.
خواهشمندم راهنمایی کنید مگر این دو به هم ربط دارند؟
با سلام و تشکر
قاعدتاً ارتباطی با هم ندارند. روزانه کاربران زیای این کار را انجام می دهند. همین الان هم بنده تست کردم، مشکلی نبود. صبر کنید روز شنبه، تلفنی مشکل را بررسی خواهیم کرد.
نمایش بعد از ویرایش این دو نیازمند تایید مدیر مربوطه دارد، لذا به صورت آنی تغییر نمیکند. فکر کنم این دوست عزیزمون منظورش همینه که چرا به صورت آنی تغییر نمیکنه
با سلام خدمت شما
نه من این را میدانم که در صورت ویرایش عکس و همچنین امضا،سریع تغییر پیدا نمی کند و باید تایید شود.ولی به محض اینکه فقط امضا را ویرایش میکنم ،عکس کاربریم هم نمایش داده نمی شود.وفردای انروز که تغییر داده ام هر دو نمایش داده می شوند.الان دوباره می خواستم سایز امضایم را بزرگتر کنم که دوباره عکس کاری ام تغییر کرد و یعنی دیگر عکس کاربری ام را نشان نمی دهد.به هر حال ممنون و فوقش این است که تا فردای آنروز صبر میکنم تا هر دو نمایش داده شوند لازم به تماس نیست ممنون
با سلام
بنده تصور کردم وقتی امضایتان را ویرایش می کنید و تأیید می شود، عکس پروفایل نیز به حالت اولیه برمی گردد.
یه زمانی امضا و تصویر پروفایل با هم امکان ویرایش داشتند و به هم مرتبط بودند. ظاهراً پس از تغییرات ظاهری در سایت و جداکردن بخش امضاء و آواتار از پروفایل، قسمت فنی و برنامه نویسی آن ها جدانشده. به واحد فنی این مورد را گزارش می دهیم تا در اسرع وقت برطرف شود.