0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
جمعه 20 اردیبهشت 1392  12:29 PM

نقل قول ayeneh

سلام علیکم من یک سوال داشتم ؟آیا  در مطالبی که کاربران ثبت میکنند  سلیقه ای عمل میکنید و هرکدام  را نخواهند  مسولان آن انجمن در سایت نمی گذارند. من بارها درقسمت هایی از انجمن ها گذاشتم که یا از بین رفت یا بعد از چند بار نوشتن فهمیدم هر جا خواستند بردند. اخیرا هم در مورد مسابقه دست خط نوشتم که این مسابقه درست نیست چون هرکسی میتواند به اسم کاربر خط خودش را بگذارد و هیچ نظارتی نمی تواند باشد .که این مطلب را اصلا نگذاشتند در سایت و موضوع مربوطه  ثبت وباقی شود.امیدوارم پاسخ مناسب بگیرم

با سلام.  در مورد قسمت دست خط برتر توضيح بدم. من هم چند نظر در اين تاپيك قرار دادم. ولي قرار بر اين شده كه در اين تاپيك فقط دست خط ها قرار داده شود و (نظرات متفرقه  غير فعال گردد) يعني امتياز پست به شما داده شده ولي پست شما نمايش داده نمي شود. همچنين نام كاربري هر شخص پايين نوشته يا دست خط گذاشته شود تا مشخص شود كه دست خط مربوط به خود كاربر است. يا توسط او تهيه شده.

شما وقتي به محيط كاربري خود مراجعه كنيد پست خود را مي بينيد كه تاييد شده ولي وقتي ان را باز مي كنيد نمايش داده نمي شود. اين يعني اينكه پست شما غير فعال شده. در پست دست خط برتر فقط پست هايي كه حاوي دست خط هستند نمايش داده مي شوند. حتي پاسخ مدير به شما و پست هاي من نيز غير فعال شده است. اگر در محيط كاربري پست خود را مشاهده نكنيد به معني حذف آن است

در مورد بعضي تاپيك ها مثل طنز و تريبون انتخابات و چند تالار ديگر به دليل اينكه اين تاپيك ها احتمال اهانت و سوء استفاده و... وجود دارد پست ها بعد از تاييد مدير تالار نمايش داده مي شود. در صورتي كه پست مغاير با قانون سايت نباشد پس از تاييد نمايش داده مي شود.

بعضي مواقع كاربران تاپيك هاي خود را در تالار مربوط به موضوع قرار نمي دهند كه اين باعث آشفتگي محيط انجمن و تالار ها مي شود. مديريت تالار پست ها را مرتب مي كند و به نوعي چيدمان آنها را منظم مي كند. تا كاربران براي يافتن مطالب و موضوعات سردرگم نشوند.

البته ببخشيد من جواب دادم. چون قيد نشده بود حتما روابط عمومي جواب بدهد جواب دادم.

با تشكر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
rasekhoon_m catcat
دسترسی سریع به انجمن ها