پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1392
پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 8:37 AM
سلام و عرض احترام مدیر محترم اگر بشود که ما کاربرانم مطالب و نظراتی که برای کاربران یا مدیران بخش ها یا تالارها ارسال می کنیم بتوانیم با گزینه ای بنام پیگیری نوشته ها یا علامت گذاری به عنوان اینکه ما متوجه بشیم که در داخل این انجمن فعالیتی داشته ایم
الان بنده در یک بخش در مسابقه ویژه انتخابات ریاست جمهوری نظر ارسال کرد و الان هر چی می گردم پیدا نیست
یا در مورد لیگ برتر ایران نظر ارسال نمودم بابت اینکه لیگ میتوان با 21 تیم هم برگزار شود
اما هر چی گشتم پیدا نیست البته در جریان هستم که آخرین نظرات ارسالی اعضا در قسمت چپ هر مطلب قابل مشاهده هستش
که نظذ آخر رو مثال من فرستادم اما بعد که نظر بعدی ارسال بشه من قادر نیستم که بتوانم مطلب فوق را پیدا نمایم
در ابتدای هر مطلب یا تالار + اضافه کنید که با کلیک بر روی آن بتوانیم آن مطلب را دنبال کنیم بسیار کار ما ساده میشود
اینکه نمیشود ما هر بار یک لینک برداریم بچپانیم تو وب خودمون یا لینکش کنیم که فراموشمون نشه
که ای بابا کدوم قسمت رو داشتم با اعضا تبادل نظر می کردم یا کدوم مسابقه بود که داشتم در مورد رئیس جمهور نظر میگفتم
در بخش مسابقات هم نگاه کردم نبود ممنون خواهم شد این لطف رو در حق کاربران راسخونی انجام دهید با نهایت احترام