0

شیرینی آلمانی

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

شیرینی آلمانی
جمعه 25 اسفند 1391  12:12 PM

شیرینی آلمانی

مواد لازم
پودر قند:100 گرم       روغن جامد :300 گرم      شربت:60 گرم      شير:60 گرم       وانيل :مقداري
تخم مرغ:1 عدد         آرد:600 گرم               مارمالاد يا ژله مغزي:به مفدار لازم

طرز تهيه:روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود .(من از روغن جامد لادن معمولي استفاده كردم ) به ترتيب شربت، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن)
بعد از اون آرد رو اضافه ميكني و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزني نه بيشتر.
خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه. 
خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شو دو بتوان آن را قالب زد من 1 ساعت گذاشتم چون خيلي هول بودم كه زود تر نتيجه كار رو ببينم
بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد. براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرت بپاشي (بازم تاكيد ميكنم خيلي كم )
در سيني فر چينده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد.بهد از خنك شدن مابين شيريني ها ژله مغزي گذاشته و رويش را تزيين كنيد.با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه.در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد.دستورات شيريني آلماني متفاوت را امتحان كردم ولي هيچكدام را نپسنديدم به اين خاطر كه بيسكوييت ميشدند ولي اين يكي بافت نرم و پودري دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند (البته اگر به ماندن برسد) خيلي خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها