0

چاي را داغ داغ ننوشيد!

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

چاي را داغ داغ ننوشيد!
سه شنبه 8 اسفند 1391  2:22 PM


نوشيدن چاي داغي که بخار از آن بلند مي‌شود، خطر ابتلا به سرطان مري را افزايش مي‌دهد. نوشيدن چاي داغ مخاط گوارشي به‌ويژه مخاط مري را آماده پذيرش مواد سرطان‌‌زا مي‌کند و به همين علت در کشورهايي که عادت به مصرف چاي داغ دارند، ميزان ابتلا به اين سرطان بيشتر است.سرطان مري ششمين سرطان منجر به مرگ در ميان مبتلايان به انواع سرطان‌ها در جهان و چهارمين سرطان در کشورهاي در حال توسعه است. اما متاسفانه در بين کشورهاي پرخطر، ايران داراي بالاترين ميزان سرطان مري در جهان است. اين درحالي است که مصرف سيگار و نوشابه‌هاي الکلي که از عوامل موثر در سرطان مري است، در اين کشور ما پايين است.به طور مثال در استان گلستان، زنان نيز به همان تعداد مردان به سرطان مري مبتلا مي‌شوند. بايد توجه داشت که سرعت نوشيدن چاي و نه ميزان مصرف آن در بروز سرطان مري نقش دارد. تاکنون ارتباطي بين مقدار چاي مصرفي و خطر سرطان مري ديده نشده است. اما تحقيقات تيم ايراني نشان مي‌دهد، نوشيدن يک فنجان چاي در ظرف مدتي کمتر از دو دقيقه پس از ريختن آن، خطر سرطان مري را در مقايسه با چايي که 4 تا 5 دقيقه پس از ريختن نوشيده مي‌شود، پنج برابر افزايش مي‌دهد.نوشيدن چاي بخشي از بسياري فرهنگ‌هاست. اين تحقيقات مسلما نشان نمي‌دهد که صرف نوشيدن چاي بد است، بلکه اين تحقيقات فراهم آورنده شواهد بيشتري در اين‌باره است که خوردن و نوشيدن غذاها و نوشيدني‌هاي داغ به طور منظم، مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان مري را افزايش دهد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها