مجله آشپزی ایده آل:
مواد لازم:
-
وانيل : یک هشتم قاشق چايخوري
-
پودر كاكائو (الك شده): 20 گرم
-
بيكينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
روش تهيه:
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كنيد. زرده را با دور كند همزن بزنيد. سپس شكر را به آن اضافه كنيد و در حين زدن آب جوش را اضافه كرده آنقدر به زدن ادامه دهيد تا مايه كاملا پوك و كشدار شود. آرد را با پودر كاكائو الك شده و بيكينگ پودر و وانيل مخلوط كرده، كنار بگذاريد. سفيده را جداگانه با دور تند همزن بزنيد تا حدي كه كاملا پف كرده و از ظرف جدا نشود. زرده زده شده با شكر را به سفيده اضافه كنيد. مخلوط كنيد بعد آرد را به آرامي به آن اضافه كرده به صورت دوراني و آرام آن را خوب مخلوط كنيد. كف قالب گرد 25 سانتي متري را با كاغذ بپوشانيد. مايه را داخل قالب ريخته در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 35 تا 40 دقيقه قرار دهيد. پس از اینکه کیک خنک شد، کیک را برش های نازک بزنید و بین هر لایه را با خامه فرم گرفته بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس با گاناژ آماده شده تزیین نمایید.
مواد لازم گاناژ:
طرز تهیه گاناژ:
خامه را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد بعد شكلات را به آن اضافه كرده مرتب هم بزنيد تا شكلات كاملا صاف و رقيق شود. شكلات را از صافي رد كرده بگذاريد تا كمي خنك شود. كيك را از يخچال خارج كرده روي توري قرار دهيد. شكلات را طوري روي آن بريزيد تا سطح و ديواره را كاملا بپوشاند.
نکته: اگر میخواهید تعداد لایههای کیک بیشتر باشد، این کیک را دوبار تهیه نمایید، تا ارتفاع کیک دو برابر شود.