مدیر گروه تبلیغ و ارتباطات فرهنگی دانشگاه سوره گفت:تکنولوژی به سبب اینکه بخش بیشتری ازنیازهای جامعه رابرطرف میکند موردحمایت اکثریت جامعه هم قرارمیگیرد.
مدیر گروه تبلیغ و ارتباطات فرهنگی دانشگاه سوره گفت:تکنولوژی به سبب اینکه بخش بیشتری از نیازهای جامعه رابرطرف میکند مورد حمایت اکثریت جامعه هم قرارمیگیرد.
به گزارش ایلنا، امید علی مسعودی اظهار داشت: مقاومت در برابر رشد و توسعه رایتل در کشور ناشی از حافظه تاریخی ما است؛ آنجا که در عهد صفویه و در جنگ چالدران به واسطه استفاده سپاه عثمانی از تجهیزات جنگی و سلاح گرم شکست سختی در برابر دشمن خوردیم و بعدها متوجه شدیم که ما نیز باید به سمت تجهیزات جدید برویم.
این مدرس دانشگاه افزود: در مواجه با پدیدههای نوظهور در یک جامعه اصولا میتوان سه نوع برخورد و سه مرحله را متصور بود. یک نوع برخورد امتناع است و در آن برخی از افراد جامعه از مواجه با تکنولوژی و یا هر پدیده نویی امتناع میورزند. یک نوع برخورد دیگر اکتفا است، در این نوع از برخورد بخشی از جامعه به تکنولوژیها و داشتههای خود اکتفا میکنند و تمایلی برای همگام شدن با تکنولوژی ندارند.
مسعودی در تشریح برخورد سوم با پدیدههای نوظهور گفت: برخورد سوم امتزاج نام دارد، در این مرحله فرد ترجیح میدهد با تکنولوژی ممزوج شود و همگام با نوآوریها گام بردارند.
این استاد ارتباطات در دانشگاههای علامه طباطبایی، امام حسین (ع) و دانشگاه آزاد تصریح کرد: طبیعی است که مردم ما نیز در یک نسبتی یکی از این سه نوع برخورد را انتخاب کنند و نسبت به حضور رایتل به عنوان نسل جدید ارتباطات واکنش داشته باشند، اما نکته قابل توجه در کشور ما این است که نسل جوان ما در مرحله سوم و به دنبال آسایش بیشتر از طریق تکنولوژی است.
وی با بیان اینکه البته هر تکنولوژی ممکن است آسیب هایی هم داشته باشد، افزود: مطمئناً سود استفاده از هر تکنولوژی بیش از آسیبهای آن است و در حال حاضر نیز به سبب اینکه بخش بیشتری از نیازهای جامعه را برطرف میکند مورد حمایت اکثریت جامعه هم قرار میگیرد.
مدیر گروه تبلیغ و ارتباطات فرهنگی دانشگاه سوره با تاکید بر تاثیر توسعه ارتباطات در توسعه کشور گفت: اصلاً بدون ارتباطات نمیتوانید توسعه پیدا کنید؟ به عنوان مثال همین رایتل با مستند کردن ارتباطات تاثیر بسیار موثری در توسعه سیاسی و اجتماعی دارد.