طرز تهیه اسکاچ مرغ
دوشنبه 30 بهمن 1391 6:38 PM
مواد لازم :
مرغ خام چرخ کرده | 300 گرم |
سس خردل | 1 قاشق مربا خوری |
سس فلفل | 1 قاشق مربا خوری |
تخم بلدرچین | 10 عدد |
کنجد | به میزان لازم |
پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه :
در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید.