0

این عکس جنجالی !

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

پاسخ به:این عکس جنجالی !
سه شنبه 24 بهمن 1391  8:06 PM

نقل قول sarhang

نقل قول hakan_01

نقل قول doctor114

سلام:

به نظر من اخراج ایشون از راه آهن ارتباطی با این موضوعات نداشت . غیبت بدون مجوز ایشان در تمرینات راه آهن عاملش بوده .

سپاس

دکتر بنظرتا چقدر میتونه واقعیت داشته باشه اخراجش بخاطر بی انظباطی اگه بی انظباطی بود چرا در برابر استقلال فیکس شده دایی تو پرسپولیس اگه یادتون باشه بدلیل بی انظباطی یکی رو نیمکت نشین کرد

سلام

تا جائی که من خبر دارم ، دائی از این اخلاق بچه گانه نداره . ضمنا این بی انضباطی بعد از بازی استقال بوده و مسلما ثابت بازی کردن ایشون در بازی با استقلال به بی انضباطی فردای آن روز ارتباطی ندارد.

سلام

چند نکته ! :

1) این حرفتان را پذیرفتم که بعد از بازی استقلال بی انظباطی کرده اما دلیل بی انظباطی و حاضر نشدن سر تمرینات بماند !

2) ماشالا آ؟قای محمدی ید طولانی از این قبیل کارها داشته اند یک نمونه :

محمد محمدی به دلیل اینکه در دربی گیلان برابر ملوان به بهانه پادرد به میدان نرفت از سوی باشگاه داماش جریمه می‌شود.
امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با تایید این خبر گفت: اخراج محمدی از داماش شایعه است اما او یک چهارم قراردادش با باشگاه جریمه خواهد شد.

3) بنظر من ایشون هرچقدر هم استقلالی باشند حق نداشته اند قبل بازی شائبه بوجود آو.رند همین محمدی بخاطر چه از استقلال رفت باز هم بماند !

4) کار علی دایی بسیار پسندیده است حتی اگر بخاطر اشتباه محمدی که هنوز معلوم نیست تعمدی بوده یا نه باشد و سپاهان تراکتور فولاد بخاطر یک بازیکن نبایند متضرر شوند ما اگر همواره از این چند تیم بعنوان حیف و میل کنندگان بیت المال یاد کرده ایم اینجا هم وظیفه داریم از اینها حمایت کنیم ...

با سپاس

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

تشکرات از این پست
Zareinurse
دسترسی سریع به انجمن ها