0

سرماخوردگی را این گونه مغلوب کنید

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

سرماخوردگی را این گونه مغلوب کنید
دوشنبه 16 بهمن 1391  8:05 PM

 

سرماخوردگی
مصرف عصاره میوه ها و سبزیجات، تعداد روزهای سرماخوردگی را کاهش می دهد.
 
محققان دانشگاه پزشکی برلین نوعی مکمل غذایی ویژه، از عصاره آب میوه ها و سبزیجات مختلف تهیه کردند که تعداد روزهای سرماخوردگی را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. نتایج این مطالعه در نشریه تغذیه انگلیس به چاپ رسید.
 
این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخوردگی و هزینه های درمان این بیماری شایع تاکید دارد.

برای انجام این پژوهش 500 کارمند به مدت 8 ماه مورد بررسی قرار گرفتند. به نیمی از این افراد عصاره میوه و سبزیجات داده شد و نیم دیگر به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته شدند. بعد از تنها 2 ماه نتایج قابل توجهی به دست آمد. 

تعداد دفعات سرماخوردگی در 2 گروه یکسان بود، اما شدت این بیماری در گروهی که عصاره میوه و سبزیجات مصرف کرده بودند، بسیار خفیف تر و علایم سرماخوردگی نیز در این گروه 20 درصد کمتر گزارش شد.

استفاده از مخلوط آب میوه ها و سبزیجات متنوع یک روش موثر در کاهش شیوع سرماخوردگی و تسکین علایم این بیماری به شمار می رود.



 

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها