0

گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:گلچین شیرینی های عید نوروز همراه با دستور پخت
چهارشنبه 23 اسفند 1391  5:04 PM

طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید

طرز تهیه شیرینی برنجی برای پذیرایی عید
 

مواد لازم :
آرد برنج : 400 گرم 
آرد ذرت : 100 گرم 
روغن جامد : 250 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
پودر قند : 250 گرم 
پودر هل : 1 ق م 
مهر کوچک 
تخم خرفه جهت تزیین
 
طرز تهیه :
ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا مثل تصویر پایین کاملا رنگ آن روشن بشه .
 
 
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .
 
 
در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
 
 
خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک .
 
نکته :
درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره .
 
نکته :
درصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .
 
سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین .

 
از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید .
 
 
سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید ( همانند تصاویر پایین ).
 






 
می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید .
 
و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .
 
 
سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین .

 
با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .

نوش جان ...

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها