روايت كلينتون از«انتخابات ايران»
چهارشنبه 11 بهمن 1391 11:51 PM

هیلاری كلینتون در مصاحبه با روسیا الیوم از مردم ایران اسلامی خواست 'در انتخابات ریاست جمهوری آتی صدای خود را به گوش حاكمان این كشور برسانند.'
وی همچنین مدعی شده است كه 'تحریم های آمریكا علیه مردم ایران نیست.'
دعوت كلینتون برای به آشوب كشیدن كشور همزمان با ادعاهای جریان فتنه تحت عنوان 'انتخابات آزاد' مطرح شده كه تامل برانگیز به نظر می رسد.
به اعتقاد بخشی از فعالان سیاسی، كلیدواژه انتخابات آزاد ساخته و پرداخته غرب و رمز فتنه آینده است.
گاف وزیر اماراتی
وزیر خارجه امارات وزیر خارجه امارات در اظهاراتی كه بیانگر جهل كامل او از مسائل هستهای بین المللی است، خواستار پیوستن جمهوری اسلامی ایران به توافقنامه 'امنیت هستهای' شد!
به گزارش پایگاه خبری شبكه العالم، 'عبدالله بن زاید آل نهیان' در دیدار با 'یوكیا امانو' مدیركل آژانس بین المللی انرژی اتمی و هیأت همراهش 'از ایران خواست به توافقنامه امنیت هستهای' بپیوندد.
وزارت امورخارجه امارات اعلام كرد كه بن زاید در این دیدار از حمایتهای پیگیر آژانس بین المللی انرژی اتمی از برنامه مسالمت آمیز هستهای امارات قدردانی كرد.
اظهار نظر وزیر خارجه امارات درباره ضرورت پیوستن ایران به توافقنامه 'امنیت هستهای' درحالی است كه چنین توافقنامهای وجود خارجی نداشته؛ و تنها معاهده معتبر بین المللی 'ان پی تی' است كه جمهوری اسلامی ایران عضو آن بوده و همواره به مفاد آن پایبند بوده است.
تحریمهای جدید آمریكا علیه ایران
در جدیدترین اقدام خصمانه كنگره آمریكا علیه ایران، شركتهای دولتی این كشور از دادوستد و سرمایه گذاری كلان در بخش انرژی ایران ممنوع شدند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس؛ كنگره آمریكا با مطرح ساختن این موضوع، رای اكثریت نمایندگان را جلب و برای انتقال آن به سنا اعلام آمادگی كرده است.
نمایندگان كنگره اعلام كردند با وجود شكست دورهای پیشین تحریم های ضدایرانی، باز هم مایلند همچنان از طریق قطع سرمایه گذاری های كلان در ایران این كشور را به اصطلاح پای میز مذاكره با واشنگتن برگردانند!
ابطال مصوبه جنجالی
معاون نظارت مجلس گفت: تفویض اختیار وزیر كار از اختیارات هیئت وزیران نبوده و هیئت وزیران حق ندارد قانونی تصویب كند كه خلاف قانون اساسی و مصوبات مجلس باشد.
حسین مظفر نماینده تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران از ابلاغ خلاف قانون بودن مصوبه اخیر هیئت دولت در خصوص تفویض اختیارات وزیر كار به معاون اول رئیس جمهور در محدوده تعیین رئیس سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: حكم اخیر هیئت وزیران خلاف قانون بوده و رئیس مجلس با خلاف قانون دانستن این موضوع، حكم ابطال آن را صادر كرد.
وی افزود: تفویض اختیار وزیر كار از اختیارات هیئت وزیران نبوده و هیئت وزیران حق ندارد مصوبهای بگذراند كه خلاف قانون اساسی و قانون مصوب مجلس باشد.
معاون نظارت مجلس با بیان اینكه مصوبه هیئت وزیران خلاف قانون اساسی است، خاطرنشان كرد: وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی همچنان مسئول عزل و نصب مدیر عامل تامین اجتماعی است.
وی در پاسخ به اینكه اگر دولت باز هم از این موضوع تمكین نكند تكلیف چه خواهد بود، اظهار داشت: در صورت عدم تمكین دولت از این حكم تخلف قانونی صورت گرفته و برای پیگیری آن مكانیزمهای قانونی مختلفی وجود دارد كه از آنها استفاده خواهد شد.