0

+++Windows+++

 
mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 25772
محل سکونت : خوزستان

پاسخ به:+++Windows+++
شنبه 7 بهمن 1391  11:01 PM




تغییر برنامه های پیشفرض در ویندوز 7 اگر از ویندوز 7 استفاده می کنید به راحتی می توانید از بین نرم افزارهای موجود در سیستم، مانند مرورگر وب، برنامه های مدیاپلیر و سایر نرم افزار ها هر کدام را به عنوان برنامه پیشفرض قرار دهید. مثلا شما از چند مرورگر اینترنتی استفاده می کنید و می خواهید یکی از آنها را به عنوان مرورگر پیشفرض قرار دهید. همچنین با استفاده از این قابلیت ویندوز 7 می توانید فایل ها و پروتکل های اضافی را در هر کدام از برنامه ها غیر فعال کنید.
در اینجا قصد داریم برای نمونه، مرورگر فایرفاکس را به عنوان مرورگر پیشفرض ویندوز تعیین کنیم.


برای این کار:
ابتدا روی Start کلیک کنید و گزینه Default Programs را انتخاب کنید. در پنجره باز شده گزینه Set Your Defaults Program را کلیک کنید.
پس از چند لحظه پنجره حاوی نرم افزارها باز می شود.در کادر سمت چپ بر روی فایرفاکس کلیک کنید. دو گزینه در پایین این پنجره به نمایش در می آید که باید بر روی گزینه اول یعنی Set this program as default کلیک کنید و پس از آن دکمه Ok را کلیک کنید.
اما از طریق گزینه Choose defaults for this program می توانید فایل ها و پروتکل هایی که با فایرفاکس اجرا می شوند را غیرفعال کنید. برای این کار بر روی گزینه Choose defaults for this program کلیک کنید. پنجره ای باز می شود که حاوی فایل ها و پروتکل های اینترنتی موجود در فایرفاکس است.
برای غیرفعال کردن هرکدام از آنها، می توانید تیک کنار آن را بردارید و در پایین پنجره دکمه Save را کلیک کنید. این کار را می توانید برای برنامه های دیگر نیز به همین ترتیب به راحتی انجام دهید.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

 

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها