0

مسابقه وبلاگ شناسی

meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

پاسخ به:مسابقه وبلاگ شناسی
سه شنبه 19 دی 1391  9:56 PM

لینک وبلاگ : http://mahtab.rasekhoonblog.com/

سوال 1- 1: اولین راه انتخاب قالب مناسب برای وبلاگ است    2:مورد دوم انتشار مطالبی است که مورد استقبال کاربران قرار میگیرد    3: مورد سوم احترام به نظرات کاربران است به طوری که به همه‌ی نظرات پاسخ مربوط به خود داده شود        4: مورد بعدی احترام به خواسته‌های کاربران است.یعنی اگر کاربری مطلبی را خواست حداقل چند روز یعد در وبلاگ قرار گیرد        5: انتخاب نام و آدرس مفید و کوتاه و مناسب برای وبلاگ است که باید با موضوع وبلاگ نیز هماهنگ باشد         6: مورد آخر انتشار مداوم مطالب در وبلاگ است این کار بهتر است روزانه انجام بگیر تا چند روز یکبار یا هفتگی به قول معروف آهسته و پیوسته

3

سوال 2- 1:نداشتن محتوای مناسب و مفید       2: نداشتن قالب مناسب و مرتبط با مطالب وبلاگ       3:آدرس طولانی و خسته کننده وبلاگ          4: تعامل نداشتن با کاربران و جواب ندادن به سوال آنها          5:عدم توجه به درخواست کاربران               6: عدم انجام تبادل لینک با دیگر وبلاگها

2.5

سوال 3- 1: پشتیبانی مناسب و پیگیری سریع مسئولین .بلاگها            2:اهدای جوایز و تشویق کاربران برای انتشار مطالب            3: تلاش مداوم جهت ارتقای بخش وبلاگها          4: پشتیبانی از قالبهای محبوبترین سرویس وبلاگدهی یعنی میهن بلاگ که باعث سادگی کار میشود           5: امکان مدیریت چند قالب با یک نام کاربری که در کمتر سرویسی این قابلیت وجود دارد

2.5

سوال 4- هر وبلاگ تعداد مشخصی پست را در خود جای داده کافیست به مسیر: ابزار وبلاگ (سمت راست)> تنظیمات اصلی بروید و مقدار را برای گزینه‌ی"تعداد پست در صفحه اصلی" را به تعداد کل پستهایتان تغییر دهید

1

سوال 5- ساده ترین روش برای انجام این کار مراجعه به آدرس http://submitter.pctech.ir است و کافیست نام وبلاگ خود را ثبت کرده و همه‌‌ی گزینه ها را انتخاب کنید

1

سوال 6- موتورهای جست و جو برای سرچ کردن مطالب در واقع متا تگ ها را مورد جست و جو قرار میدهند و در واقع هر چه این متا تگ ها یا کلمات متا در یک وبلاگ شامل کلمات بیشتری باشد موتور جست و جو نیز همان کلمات را در خود لیست میکند

2

سوال 7- برای اینکار ابتدا باید عکس را در اینترنت آپلود کرد سایتهای زیادی برای این کار وجود دارند برای مثال trainbit.com که من خودم نیز از آن استفاده میکنم سپس به قسمت پست جدید در وبلاگ رفته بر روی گزینه‌ی درج عکس کلیک میکنیم و "آدرس مستقیم" عکس را وارد میکنیم

1.5

سوال 8- امکان این کار نیست مگر اینکه از وبلاگ بکاپ گرفته باشیم یا سرویس وبلاگدهی قمتی را به این کار اختصاص دهد که فکر کنم راسخون هیچکدام را ندارد

0.5

سوال 9- در قالبهای وبلاگ و در بلوک های کناری قسمتی به عنوان لینک دوستان یا پیوندها وجود دارد که در واقع کاربر با کلیک روی آن به سایتی که لیک شده راه پیدا میکند و لوگوی وبلاگ نیز همان آرم یا نشان وبلاگ است که در واقع عکسی است در قسمت "درباره وبلاگ" که در اندازه ای کوچک نمایان میشود

2

سوال 10- در قسمت تنظیمات اصلی وبلاگ رفته و کدها را در قسمت "کدهای جاوااسکریپت" کپی میکنیم  http://mahtab.rasekhoonblog.com/show/171567/

1.5

سوال 11- موضوع کلی وبلاگ را معمولا بر اساس موضوع‌ مطالبی که در وبلاگ درج میشود انتخاب میکنند

0.5

سوال 12- در صفحه روی گزینه‌ی "لینکهای اصلی" کلیک میکنیم تا منوی آبشاری باز شود سپس بر روی گزینه وبلاگ کلیک میکنیم تا به صفحه مربوط به وبلاگها برویم سپس بر روی بنر بالایی کلیک میکنیم (که البته الان حذف شد)

2.25

سولات انتخابی

بنر وبلاگ را عوض کردم

2

جمع کل: 22.25

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها