کرانچار در مورد دستیارانش تصمیم میگیرد/ جدایی علی احمدی صحت ندارد
سرپرست تیم فوتبال سپاهان در مورد دستیار خارجی سرمربی این تیم گفت: سرمربی تیم در مورد دستیارانش تصمیم میگیرد و در صورتی که نیاز به دستیار داشته باشد به باشگاه اعلام میکند.
رسول خوروش در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که آیا برای نیمفصل دوم دستیاری به جمع دستیاران کرانچار اضافه میشود یا خیر، اظهار داشت: زلاتکو کرانچار خودش تصمیم میگیرد که دستیاری به جمع دستیارانش اضافه شود یا خیر و اگر تشخیص دهد که نیاز به دستیار دارد در این زمینه اقداماتی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: در صورتی که کرانچار نیاز به دستیار ایرانی داشته باشد، ما مربیانی را به او معرفی میکنیم و رزومه آنها را نیز در اختیار وی قرار میدهیم تا در صورت صلاحدید خودش از بین آنها یک نفر را انتخاب کند. البته فعلا او حرفی در این زمینه نزده است.
سرپرست سپاهان پیرامون بازیکنان مورد نظر سپاهان برای نیمفصل دوم تصریح کرد: ما یک مدافع استرالیایی به جمع بازیکنان خود اضافه کردیم و کرانچار لیست بازیکنان مورد نظر خود را به باشگاه ارائه کرده و مسئولان نسبت به جذب بازیکنان مورد نظر کادر فنی تیم اقدام خواهند کرد.
وی در پاسخ به سئوالی پیرامون شایعه جدایی علی احمدی از سپاهان گفت: این شایعه به هیچ وجه صحت ندارد و یکی از رسانهها به اشتباه شایعه جدایی بازیکن سپاهان را مطرح کرده است در حالیکه چنین بحثی اصلا مطرح نبوده و حتی در حد شایعه هم نیست.
خوروش در پاسخ به سئوالی پیرامون حضور رحمان احمدی در تیم سپاهان نیز گفت: باشگاه سپاهان در این زمینه با باشگاه سایپا مذاکره میکند و نتیجه بعدا اعلام میشود.
|
ﮐﺮاﻧﭽﺎر: ﺳﻪ ﺑﺎزﻳﮑﻦ ﺟﺪﻳﺪ ﺟﺬب ﻣﻲ ﮐﻨﻴﻢ
|
زﻻﺗﮑﻮ ﮐﺮاﻧﭽﺎر ، ﺳﺮﻣﺮﺑﻲ ﺗﻴﻢ ﻓﻮﺗﺒﺎل ﺳﭙﺎﻫﺎن ، ﺿﻤﻦ ﺑﻴﺎن ﻣﻄﻠﺐ ﻓﻮق ، ﺗﺎﮐﻴﺪ ﮐﺮد : ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ رﻳﺰي دﻗﻴﻘﻲ را ﺑﺮاي ﻟﻴﮓ آﺳﻴﺎ اﻧﺠﺎم داده و ﻣﺼﻤﻢ ﻫﺴﺘﻴﻢ ﻧﺘﺎﻳﺠﻲ ﺑﻪ ﻣﮑﺮاﺗﺐ ﺑﻬﺘﺮ از دور ﻗﺒﻞ را ﮐﺴﺐ ﮐﻨﻴﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﻴﻦ دﻟﻴﻞ ﺑﺎﻳﺪ در ﻣﺮﺣﻠﻪ اول در ﮔﺮوه ﺧﻮد ﺟﺰء دو ﺗﻴﻢ ﺑﺮﺗﺮ ﺑﺎﺷﻴﻢ و در دور ﺣﺬﻓﻲ ﻧﻴﺰ ﺑﺎ ﺗﻤﺎم ﻗﺪرت وارد ﻣﻴﺪان ﺷﺪه و ﻫﻴﭻ ﺣﺮﻳﻔﻲ را دﺳﺘﮑﻢ ﻧﮕﻴﺮﻳﻢ و اﻟﺒﺘﻪ در آن ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﺎﻳﺪ از ﺗﻤﺎﻣﻲ ﻣﻮﻗﻌﻴﺖ ﻫﺎي ﺧﻮد ﻧﻬﺎﻳﺖ اﺳﺘﻔﺎده را ﺑﺒﺮﻳﻢ ﭼﻮن رﻗﺎﺑﺘﻬﺎ ﺣﺬﻓﻲ دﻧﺒﺎل ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ و ﺗﻴﻤﻲ ﻣﻲ ﺗﻮاﻧﺪ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﻮد ﮐﻪ اﺷﺘﺒﺎﻫﺎت ﮐﻤﺘﺮي را داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.
ﮐﺮاﻧﭽﺎر در ﭘﺎﻳﺎن ﮔﻔﺖ : در دﻓﺎع و ﻫﺎﻓﺒﮏ ﭼﭗ ﺑﺎﻳﺪ دو ﺑﺎزﻳﮑﻦ ﺟﺬب ﮐﻨﻴﻢ و در دﻓﺎع وﺳﻂ ﻧﻴﺰ ﺗﻐﻴﻴﺮات ﻻزم را اﻋﻤﺎل ﮐﺮده اﻳﻢ و ﺑﺎ اﻳﻦ روﻧﺪ ﺣﺘﻤﺎ در آﺳﻴﺎ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪه ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ اي ﺑﺮاي ﻓﻮﺗﺒﺎل اﻳﺮان ﺧﻮاﻫﻴﻢ ﺑﻮد اﻟﺒﺘﻪ ﻓﺮاﻣﻮش ﻧﮑﻨﻴﺪ ﮐﻪ در آﺳﻴﺎ ﺗﻴﻤﻬﺎ ﻗﺪرت و ﭘﺘﺎﻧﺴﻴﻞ ﺑﺎﻻﻳﻲ داﺷﺘﻪ و ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎي ﻓﺮاواﻧﻲ را اﻧﺠﺎم داده اﻧﺪ و ﻫﻤﻴﻦ ﮐﺎر ﻣﺎ را دوﭼﻨﺪان ﻣﻲ ﮐﻨﺪ .
|
|
جمشیدیان: استقلال و سپاهان در مورد من به توافق نرسیده اند
جمشیدیان از اینکه باشگاه سپاهان در مورد او یک تصمیم قطعی نمیگیرد ناراحت است و از سپاهانیها میخواهد که هر چه زودتر تکلیف او را مشخص کنند.
ماندن تو در سپاهان قطعی شده است؟
خیر. من چند روز پیش با آقای رحیمی صحبت کردم که ایشان گفت به هیچ عنوان رضایتنامه نمیدهیم و حتی در جلسهای که با هم داشتیم دوباره این موضوع را تاکید کرد.
ولی مثل اینکه تو خواهان جدایی هستی؟
وقتی رحیمی گفت بمانم من هیچ حرفی نزدم و گفتم میمانم. من حتی گفتم که اگر تا پایان فصل هم نیمکتنشین شوم هیچ اعتراضی نمیکنم ولی چند روز بعد با من تماس گرفتند و گفتند بیا و تیم جدیدت را انتخاب کن!
پس جدایی تو قطعی است؟
معلوم نیست، شاید نظر باشگاه دوباره عوض شد.من در این میان گیر کرده ام و نمی دانم بالاخره سپاهان مرا می خواهد یا نه؟
بحث حضورت در استقلال به کجا رسید؟
این بحث همچنان ادامه دارد ولی مثل اینکه هنوز دو باشگاه به توافق نرسیده اند.
با قلعهنویی هم صحبت کردی؟
خیر، فقط بعضی از مسوولان استقلال با مدیربرنامه من صحبت کردند. فکر میکنم باشگاه سپاهان روی معاوضه بازیکن نظر دارد و فکر میکنم این راه راحتتر باشد تا اینکه سپاهان بخواهد برای صدور رضایتنامه من پول بگیرد. اگر باشگاه استقلال حاضر به معاوضه بازیکن باشد این انتقال سریعتر انجام خواهد شد ولی هنوز طرفین در این خصوص به توافق نرسیده اند.
تو با کرانچار مشکل داری؟
به هیچ عنوان مشکل ندارم. کرانچار آدم خوب و با شخصیتی است ولی این مربی سلیقههای فنی خاص خودش را دارد و دیدید که در گذشته بازیکنانی مثل عمادرضا، کریمیان، جانواریو، حاتمی و چند بازیکن دیگر چگونه کنار گذاشته شدند. با این حال باز هم تاکید میکنم که من با این مربی مشکل شخصی ندارم.
فکر میکنی تا چه زمانی تکلیف تو مشخص شود؟
من معتقدم باشگاه سپاهان نمیتواند یک تصمیم درست بگیرد.از سپاهان میخواهم مرا اینقدر منتظر نگذارد، اذیت نکند و هر چه زودتر تکلیف مرا مشخص کند. امیدوارم تا دو، سه روز آینده وضعیت من روشن شود.