0

اخبار باشگاه آث میلان

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

گالیانی از حذف نمایندگان ایتالیا در یورو لیگ شدیدا انتقاد کرد
پنج شنبه 25 آذر 1389  1:49 AM

گالیانی شدیدا از تیم های یووه،سمپدوریا و پالرمو انتقاد کرده و گفته:"ایتالیا سه سهمیه در لیگ قهرمانان خواهد داشت و این را باید مدیون این سه تیم باشیم"

چندین سال است که ایتالیا با آلمان رقابت شدیدی را سر این که چه کشوری شایسته داشتن 4 سهمیه در لیگ قهرمانان است داشته است.

جایگاه سری آ در رنکینگ یوفا با حذف ناباورانه سه تیم یووه،سمپدوریا و پالرمو در مرحله گروهی رقابت های یورو لیگ،شدیدا نزول خواهد کرد.

ناپولی هم فردا به مصاف استوا بخارست خواهد رفت واحتمال دارد این تیم هم از گردونه رقابت ها کنار برود.

گالیانی گفت:"باشگاه های ایتالیایی در اروپا شدیدا ضعیف شده اند و از سال 2012 ما فقط دو سهمیه صعود مستقیم به لیگ قهرمانان خواهیم داشت و سهمیه سوم باید به مرحله مقدماتی برود."

"این به فوتبال ما ضربه میزند.برای این موضوع باید از تیم هایی که در یورو لیگ حضور داشتند تشکر کنیم."

اما جدای از آنها از یوونتوس انتظار خیلی بیشتری میرفت.اما آنها هم همه بازی هایشان را مساوی کردند.

در همین حال گالیانی برای اینتر هم در جام باشگاه های جهان آرزوی موفقیت کرد.

"البته الان میگویم فورزا اینتر!در سری آ ما رقیب یکدیگر هستیم.اما در عرصه های بین المللی مطمئنا اینطور نیست."

"وقتی ما این جام را سه سال پیش کسب کردیم،من احساس کردم قهرمان جهان هستیم.در حالیکه اگر یک تورنمنت تابستانه را میبردیم یک همچین احساسی به من دست نمیداد."

این جمله آخر گالیانی در حقیقت جوابی بود به روبرتو مانچینی.او در آن زمان سرمربی اینتر بود و این مسابقات را بی ارزش خوانده بود.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها