0

اخبار باشگاه آث میلان

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

تیاگو سیلوا : میلان با نستا قوی تر است
پنج شنبه 27 آبان 1389  3:37 PM

تیاگو سیلوا اعتقاد دارد میلان با نستا متفاوت است/اینتر همچنان خطرناک است/لاتزیو و ناپولی مدعیان سری

تیاگو سیلوا صریحا اعلام کرد که زمانی که نستا در کنارش بازی میکند میلان تیمی متفاوت و بهتر است
رفتار ها با این مدافع ملی پوش  در کشورش بعد از صحبت هایی که آلگری مطرح کرد تغییر کرده است و تیاگو سیلوا در واکنش به این صحبت ها گفت
" من آلگری را دوست دارم زیرا او در بازی ها به فاز دفاعی اهمیت ویژه ای می دهد"

زمانی که از تیاگو سیلوا پرسیده شد که به اعتقاد او در میلان چه کسی نقش کلیدی دارد او در پاسخ یه این سول چنین گفت
"بدون شک الساندرو نستا,زمانی که او در تیم است و در کنار ما بازی می کند ما احساس قوی تری داریم ,او رهبر ما است "

"گل زدن در برابر ما آسان نیست و این ظرفیت و تعادل ما را در مسیری رو به جلو می برد,من آلگری را بسیار دوست دارم زیرا او جو و فضای مناسبی در تمرین ایجاد کرده است"

تیاگو سیلوا در پاسخ به این سوال که انها تنها مدعی اسکودتو هستند ,این ادعا را رد کرد و گفت
"درست است که اینتر دچار مشکل شده است اما ان ها همیشه خطرناک هستند"

" از طرفی دیگر لاتزیو بازیکنان خوبی دارد از جمله در خط هافبک بازیکن با استعدادی همچون هرناندس ,و همچنین ناپولی را نباید نادیده گرفت آنها با وجود بازیکنانی همچون لاوتزی,کاوانی و همسیک خط حمله خطرناکی دارند ,من از همان ابتدا بازی های آنها را دنبال کرده ام و می توانم بگویم انها هم از مدعیان کسب اسکودتو هستند."
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها