0

اخبار باشگاه آث میلان

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

مدیر برنامه های زلاتان به یوهان کرایوف : برو به جهنم !!!
پنج شنبه 27 آبان 1389  3:37 PM

مصاحبه تند ایجنت زلاتان در واکنش به صحبت های کنایه آمیز اخیر یوهان کرایوف رئیس افتخاری حال حاضر بارسلونا ...
یوهان کرایوف اخیرا در صحبت هایی زلاتان ایبراهیموویچ را ستایش کرده است ولی مدیر برنامه های زلاتان مینو رایولا در پاسخ به مصاحبه کنایه آمیز یوهان کرایوف گفت "برو به جهنم!!او باید به هراه پپ گواردیولا به یک تیمارستان روانی پناه ببرند"

بعد از بازگشت از بارسلونا و انجام بازی های تاثیر گذار و درخشان زلاتان ایبراهیموویچ کرایوف این چنین گفت:
"او همچنان از بازی ایبرا و عملکرد در دربی دلا مدونینا تحت تاثیر قرا گرفته است و در ادامه افزود که ایبرا تنها متعلق به لیگ ایتالیاست و به درد اسپانیا نمی خورد"

و مینو رایولا معروف,و ایجنت فعلی زلاتان ایبراهیموویچ در واکنش به این مصاحبه کنایه آمیز صحبت های تند و زننده ای علیه کرایوف انجام داد.
او در مصاحبه ای که در روزنامه اکسپرس سوئدی منتشر شد گفت "کرایوف  می تواند به جهنم برود او هیچ چیز نیست"

"دوره او به سر آمده و او خیلی قدیمی است و فکر می کنم دیگر توان کار مدیریتی  را نداشته باشد و یقینا او نمی داند که چطور به باشگاه بزرگی همچون بارسلونا آورده شده است"

"چرا زمانی که بارسلونا وارد مذلکره با زلاتان شد و در حال انتقال او از اینتر به بارسا بود کرایوف این مسائله را که ایبرا متعلق به ایتالیاست و به درد اسپانیا نمی خورد عنوان نکرد"

"من فکر می کنم بهتر است  کرایوف و گواردیولا به یک تیمارستان روانی مراجعه کنند و همچنین آنها می توانند  در آنجا بی سر و صدا بنشینند و در کنار هم کارت بازی کنند و این به نفع باشگاه بزرگی همچون بارسا است"
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها