0

اخبار باشگاه آث میلان

question
question
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

رونالدینیهو : دور نام من را خط بکشید / ترک میلان؟!! به هیچ وجه
چهارشنبه 26 آبان 1389  11:04 AM

صحبت های ستاره 30 ساله روسونری پیرامون نیمکت نشینی های اخیر در ترکیب روسونری....
 رونالدینیهو در صحبت هایی بعد از پایان دربی گفت " من ناراحتم از این که نتوانستم در دربی یکشنبه شب به میدان بروم اما به هیچ وجه قصد ترک میلان را ندارم"

ستاره 30 ساله روسونری جایگاه خود را در ترکیب اصلی تیم آلگری بعد از تغییرات تاکتیکی و فنی از دست داده است.

من بسیار ناراحتم که نتوانستم در بازی یکشنبه  به میدان بروم.طبیعی است زمانی که شما در چنین بازی مهمی بازی نکنید نمی توانید خوشحال باشید اما زمانی که به عملکرد تیم  وصدر نشیتنی تیمم در سری آ نگاه می کنم بسیار خوشحال می شوم

میلان صدر جدول سری آ را از آن خود کرده است : آنها تمام زمینه های لازم برای قهرمانی اسکودتو را دارند.من این را از همان روز اولی که با تیم تمرین کردم می دانستم حتی زمانی که جو علیه تیم بود
 "و در حال حاظر تمام منتقدان و مخالفان این موضوع را درک کرده اند"

"زمانی که از رونالدینیهو درباره آینده اش در میلان سوال شد او چنین گفت : من برای آخرین بار از همین جا اعلام می کنم به هیچ وجه قصد ترک میلان را ندارم در واقع من این را بارها بیش از این اعلام کرده بودم"
 "این پیروزی هایی که من با روسونری کسب می کنم در واقع مرا به رویای زنگیم و هدفم نزدیکتر می کند: حضور در جام جهانی 2014در برزیل,این رویای زندگی من است."

" نام من را از تمام داستان های نقل و انتقالات حذف کنید .من در میلان بسیار خوشحال و راضی هستم "

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها