نظرات آلگری درباره اسنایدر،دینیو و کاسانو
سه شنبه 25 آبان 1389 2:34 PM
ماسیمو آلگری معتقد است که وسلی اسنایدر شایسته کسب توپ طلاست..همچنین نظرش را درباره معاوضه رونی و کاسانو گفته است...
"اسنایدر ارزش کسب توپ طلا را دارد.من هیچ شکی در این مورد ندارم و بازی های درخشان فصل قبل او به اندازه کافی متقاعد کندده بوده است."
اسنایدر هلندی که تابستان گذشته از رئال به اینتر آمد لیگ قهرمانان را به همراه اینتر فتح کرد و توانست هلند را تا فینال جام جهانی همراهی کند.
اسنایدر در بین نامزد های کسب این افتخار فعلا پیشتاز است و باید دید چه کسی در نهایت این جایزه را که از فرانسه شروع شد کسب میکند.
اما در مورد شایعات نقل و انتقالات، او شایعه انتقال رونی نیمکت نشین به سمپدوریا و معاوضه اش با کاسانو ی ناراضی را بی اساس خواند.
او خاطر نشان شد:"این یک فوتبال فانتزی است.من خیلی خوشحالم که بازیکنی مثل رونی را در اختیار دارم.حتی اگر او فعلا جایی در ترکیب اصلی ندارد،بازیکنی مهم برای تیم به حساب می آید."
"در مورد کاسانو،خب من نمیدانم قضیه اش در نهایت چگونه پایان میابد اما او برای فوتبال ایتالیا بازیکن بسیار مهمی به شمار می آید."
آلگری این روز ها بسیار خوشحال است و توانسته در اولین دربی اش با پیروزی زمین را ترک کند.
او اضافه کرد:"ما در روز های عادی هم تیم بسیار قابل احترامی بودیم اما پیروزی در دربی روحیه ما را بسیار افزایش داد.من تمام تلاشم را چه در لیگ و چه در لیگ قهرمانان انجام خواهم داد."
"دیشب حس بسیار خوبی به من دست داد چون دیدم که تیمم به هر قیمتی که شده میخواهد پیروز از میدان خارج شود."
"اما باید گفت که داشتن 6 امتیاز اختلاف با اینتر فقط این موضوع را نشان میدهد که میلان دارد کارش را به خوبی انجام میدهد."