0

طرز تهيه مرغ سرخ شده با سس خامه و خردل

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

طرز تهيه مرغ سرخ شده با سس خامه و خردل
جمعه 26 آبان 1391  6:19 PM

مواد لازم براي 4 نفر

 روغن آفتابگردان يا ذرت :4 قاشق غذاخوري
 ران يا سينه مرغ خرد كرده: 800 گرم
 هويج خرد كرده: 150 گرم
 تره فرنگي متوسط :1 عدد (خرد شده)
 سير پوست كنده: 2 حبه
 آب جوش :150 ميلي ليتر
 آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
 جعفري ساطوري : 2 قاشق غذاخوري
 خامه سفت: دو سوم قاشق غذاخوري
 سس خردل :1 قاشق غذاخوري
 نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه

 1 - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و تكه‌هاي مرغ را در آن سرخ كنيد (هر طرف حدود 5 دقيقه) تا روي آن طلايي شود. هنگام سرخ كردن كمي نمك اضافه كنيد، سپس مرغ را از تابه خارج كنيد.

2 - هويج و تره فرنگي را 3 دقيقه در همان تابه تفت دهيد، سپس سير را اضافه كرده و يك دقيقه ديگر تفت دهيد.

3 - آب و آبليمو را به سبزيجات اضافه كرده و مرغ را به تابه برگردانيد و سبزيجات را همراه نيمي از جعفري روي آن قرار دهيد. شعله را كم كرده و مواد را با در بسته 30 دقيقه بپزيد. (اگر از ران مرغ استفاده مي‌كنيد، به مدت پخت 15 دقيقه اضافه كنيد.)

4 - مجدداً مرغ را از تابه خارج كرده و شعله را زياد كرده و 5 دقيقه بجوشانيد تا سس غليظ شود. سپس خامه و خردل و كمي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد.

مرغ را به تابه برگردانده و باقي جعفري را روي آن پاشيده و با برنج، نان يا پاستا سرو كنيد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

تشکرات از این پست
mohammad_43
دسترسی سریع به انجمن ها