طرز تهيه مرغ سرخ شده با سس خامه و خردل
جمعه 26 آبان 1391 6:19 PM

مواد لازم براي 4 نفر
روغن آفتابگردان يا ذرت :4 قاشق غذاخوري
ران يا سينه مرغ خرد كرده: 800 گرم
هويج خرد كرده: 150 گرم
تره فرنگي متوسط :1 عدد (خرد شده)
سير پوست كنده: 2 حبه
آب جوش :150 ميلي ليتر
آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
جعفري ساطوري : 2 قاشق غذاخوري
خامه سفت: دو سوم قاشق غذاخوري
سس خردل :1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه
1 - روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و تكههاي مرغ را در آن سرخ كنيد (هر طرف حدود 5 دقيقه) تا روي آن طلايي شود. هنگام سرخ كردن كمي نمك اضافه كنيد، سپس مرغ را از تابه خارج كنيد.
2 - هويج و تره فرنگي را 3 دقيقه در همان تابه تفت دهيد، سپس سير را اضافه كرده و يك دقيقه ديگر تفت دهيد.
3 - آب و آبليمو را به سبزيجات اضافه كرده و مرغ را به تابه برگردانيد و سبزيجات را همراه نيمي از جعفري روي آن قرار دهيد. شعله را كم كرده و مواد را با در بسته 30 دقيقه بپزيد. (اگر از ران مرغ استفاده ميكنيد، به مدت پخت 15 دقيقه اضافه كنيد.)
4 - مجدداً مرغ را از تابه خارج كرده و شعله را زياد كرده و 5 دقيقه بجوشانيد تا سس غليظ شود. سپس خامه و خردل و كمي نمك و فلفل به آن اضافه كنيد.
مرغ را به تابه برگردانده و باقي جعفري را روي آن پاشيده و با برنج، نان يا پاستا سرو كنيد.