0

nazarianali روی صندلی داغ!!!

 
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1442
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:nazarianali روی صندلی داغ!!!
یک شنبه 21 آبان 1391  10:59 PM

سلام  خدمت جناب mohammad-43

1- من توی مشهد به دنیا اومدم و بزرگ شدم. یه شهر شلوغ پلوغ، هرکی به هرکی، مخصوصاً تابستون و عید نوروز که جمعیت شهر ما گاهی اوقات تقریباً 2 برابر میشه. چیزی که شهر ما رو جزء کلان شهر های ایران کرده اول از همه مجاورت با امام رضا علیه السلام هست. این عامل باعث شده تا مردم این شهر از نظر مذهبی یه سر و گردن بالاتر از فرضاً مشهد بدون امام رضا باشند. البته مشهد یک مشکلی داره، اون هم اینکه از مرکز کشور دوره. مشهد قبل از انقلاب کوچکتر از الانش بود ولی بعد از انقلاب بخاطر رشد جمعیت و دوری از کشور عراق، پر جمعیت شد. شهر های دیگه رو نمی دونم ولی شهر ما اکثر جمعیت اون مهاجر هستند از روستا ها و شهر های اطراف، یک مقدار کمی هم از افغانستان.

2- من شمال رفتم. تهران رو گشتم. قم و جمکران رو بوسیدم. اردو جهادی روستای طسوج شهر چرام استان کهکیلویه رو گذروندم. قله سبلان اردبیل رو فتح کردم. کرمان یک سرکی کشیدم. در قاین و روستاهاش صله رحم کردم. اصفهان رو هم درک کردم............. هرجا که طبیعی باشه رو دوست دارم.................. خاطره جالبی که میتونم مختصر بگم راه رفتن روی یخ های دریاچه قله سبلان در تیر ماه 91 

3- طبیعت و البته آثار زندگی پیشینیان رو هم خیلی دوست دارم

4- دانستن درباره سرزمین هایی به غیر از زادگاه ، خیلی خوبه . امیدوارم هرکدوم از راسخونی ها که به سفر میروند یک سوغاتی هم برای تالار همسفران بیارن. سعی میکنم خودم هم از این به بعد این کار رو بکنم.

در پناه حق

تشکرات از این پست
siasport23 qolameali mehdi0014 iman_karbala mohammad_43 majid68 hamid_h saeid63 fatemeh_75 fatemeh313 aligh1372
دسترسی سریع به انجمن ها