0

nazarianali روی صندلی داغ!!!

nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

پاسخ به:nazarianali روی صندلی داغ!!!
شنبه 20 آبان 1391  10:27 AM

نقل قول ravabet_rasekhoon

دوستان عزیز راسخونی سلام

با کسب اجازه از مدیریت محترم تالار پاتوق راسخونی ها جناب Qolameali

میهمان این هفته صندلی داغ  کاربر محترم جناب " nazarianali " می باشد. با توجه به درخواست و علاقه مندی میهمان جاری و بنابر صلاحدید روابط عمومی و هماهنگی با مدیریت محترم تالار پاتوق راسخونی ها، میهمان این هفته توسط مجری برنامه انتخاب شد.

و اما سؤالات :

1. خودتون رو برای دوستان معرفی بفرمایید؟

2. آیا فکر می کردید میهمان این هفته صندلی داغ شما باشید؟

3. اگر شما مجری برنامه صندلی داغ بودید برای پیشرفت آن چه کاری انجام می دادید؟

4. آخرین مطلبی که در سایت راسخون مطالعه کردید چه بود؟

5. در ماه قبل (مهر ماه) در کدام یک از انجمن ها فعالیت بیشتری داشتید؟

موفق باشید.

1- بنده "علی نظریان" هستم. بیش از 23 سال از خدا عمر به امانت گرفتم. 2 سالش  رو در سبزوار برای گرفتن کاردانی برق گذراندم. کمتر از 2 سال هم در مشهد برای کارشناسی مخابرات در حال گذراندن هستم. در کنکور کارشناسی ارشد هم یکی از صد ها هزار شرکت کننده هستم که البته تعداد برقی ها رو نمیدونم.

2- نه، اصلاً. چون اکثراً مدیران روی صندلی داغ بودند و کم پیش میومد که کاربری روی صندلی داغ باشه. ضمن اینکه من بعد از مهلت مققر کاندید شدم.

3- نمی دونم. باید فکر کنم. به قول آقای قرائتی، رادیو نیستم که هر موقع روشنم کنید براتون صحبت کنم.

4- توی انجمنها بودم. تالار مربوط به رشته خودم.

5- همه انجمنها سرای من است، ولی بیشتر دین پژوهی، مهندسی برق، انگلیسی و گفتگو و روابط عمومی و از این جور چیزها

تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon iman_karbala siasport23 reza_rasekhekhoon fatemeh313 javid1000 mohammad_43 majid68 hamid_h saeid63 aligh1372 AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها